ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

EKTAKTO 丨 Πυρκαγιά κοντά στο Μαρί – Έκλεισε κομμάτι του αυτοκινητόδρομου – Φωτογραφίες και VIDEO
superadmin
Published on 28/07/2021 at 13:07

H πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο παρά την περιοχή του Πεντακώμου ενώ φαίνεται να βρίσκεται σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από την Ναυτική Βάση του Μαρί και λόγω των ανέμων που πνέουν Βορειοανατολικά φαίνεται να κατευθύνεται προς τα τερματικά καυσίμων που βρίσκονται επίσης κοντά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά ξέσπασε παρά την κοινότητα Πεντακώμου της επαρχίας Λεμεσού, η οποία προκλήθηκε από μηχανικό πρόβλημα σε εν κινήσει όχημα.

Η πυρκαγιά καίει χαμηλή και άγρια βλάστηση ενώ επιχειρούν για την κατάσβεση της 3 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από την ΕΜΑΚ, ένα από Λεμεσό και ένα από το Τμήμα Δασών, ως επίσης και τα 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα.

Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση, οι επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης ενισχύονται με ακόμη τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα, δύο από την επαρχία Λεμεσού και ένα από την επαρχία Λάρνακας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: Πυροσβεστική Υπηρεσία | Δείτε τα Drones που δώρισε ο όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια – Φωτογραφίες και VIDEO

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
1500 παράτυποι μετανάστες επιχείρησαν να περάσουν τον Έβρο σε μια μέρα – Οργανωμένο Τουρκικό σχέδιο

1500 παράτυποι μετανάστες επιχείρησαν να περάσουν τον Έβρο σε μια μέρα – Οργανωμένο Τουρκικό σχέδιο

Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εργαλειοοποίησης των μεταναστών από την πλευρά της Τουρκίας, κατήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This