ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ψυχοτεχνική Δοκιμασία Υποψηφίων για Εισαγωγή στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών | Πληροφορίες
Defence Redefined
Published on 27/05/2020 at 11:24
Το Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι η Ψυχοτεχνική Δοκιμασία, που γίνεται στο πλαίσιο των Προκαταρκτικών Εξετάσεων για εισαγωγή στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών της Ελλάδας για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, θα διεξαχθεί την Τρίτη 2 Ιουνίου και ώρα 15:30.  

Η διάρκεια της εξέτασης είναι δύο (2) ώρες και οι υποψήφιοι προτρέπονται να βρίσκονται στο εξεταστικό κέντρο τουλάχιστον τριάντα (30) λεπτά πριν την έναρξη της εξέτασης.

Οι υποψήφιοι καλούνται όπως παρουσιαστούν στα εξεταστικά κέντρα ως ακολούθως:

Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα Στρόβολος (τηλ. 22446959): Οι υποψήφιοι των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το γράμμα Α μέχρι και το γράμμα Μ.

Γυμνάσιο Σταυρού Στρόβολος (τηλ. 22427860): Οι υποψήφιοι των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το γράμμα Ν μέχρι και το γράμμα Σ.

Γυμνάσιο Κωνσταντινουπόλεως Στρόβολος (τηλ. 22315550): Οι υποψήφιοι των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το γράμμα Τ μέχρι και το γράμμα Ω.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει απαραίτητα να φέρουν μαζί τους την ταυτότητά τους καθώς επίσης και στυλό χρώματος μπλε.

 Ο χρόνος και τόπος διεξαγωγής της Υγειονομικής Εξέτασης και της Αθλητικής Δοκιμασίας θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο και προτρέπονται οι υποψήφιοι να παρακολουθούν την ιστοσελίδα του Υπουργείου Άμυνας .

Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες ή/και διευκρίνιση, μπορείτε καλείτε στο τηλ 1430.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This