ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Στρατιωτικού | Η αξιέπαινη πρωτοβουλία ενός Αξιωματικού του Ελληνικού Στρατού
Defence Redefined
Published on 17/05/2020 at 14:30

Η Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Στρατιωτικού αποτελεί μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του Δημήτριου Νούση, Αξιωματικού των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και της ομάδας του. Μέσω της ψηφιακής βιβλιοθήκης δίνετε η δυνατότητα σε στελέχη να αντλήσουν εντελώς δωρεάν μη διαβαθμισμένες πληροφορίες για θέματα που τους αφορούν.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι στην ψηφιακή βιβλιοθήκη στρατιωτικού υπάρχουν αναρτημένοι κανονισμοί, διαταγές και υποδείγματα αναφορών και εγγράφων για διάφορα θέματα συμπεριλαμβανομένων και θεμάτων, τα οποία αφορούν το προσωπικό και του Στρατού Ξηράς. Η πλοήγηση στην ιστοσελίδα είναι απλή αφού το σύνολο της θεματολογίας είναι χωρισμένο σε 3 κύριες κατηγορίες: Μονάδα, Υπομονάδα, Ανά Διεύθυνση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ιστοσελίδα δεν προβάλλονται διαφημίσεις και ότι η όλη προσπάθεια στηρίζεται οικονομικά από τον κ.Νούση και την ομάδα του.

Σε αποκλειστική συνέντευξη του Επίλαρχου Δημήτριου Νούση στην ιστοσελίδα μας, μας εξήγησε ότι η ιδέα για δημιουργία της βιβλιοθήκης προέκυψε από την ανάγκη για εύκολη και άμεση πρόσβαση των στελεχών σε στρατιωτικούς κανονισμούς και διαταγές για την διεκπεραίωση θεμάτων της καθημερινής αλληλογραφίας. Η Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Στρατιωτικού λειτούργησε αρχικά ως ένα απλό blogspot το 2019 αλλά με το διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον του κοινού εξελίχθηκε σε ιστότοπο. Στόχος όπως μας λέχθηκε είναι ο διαρκής εμπλουτισμός του περιεχομένου με την συνεισφορά στελεχών από όλους τους κλάδους και υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων ούτως ώστε η βιβλιοθήκη να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τα στελέχη αλλά και κληρωτούς.

Δείτε την βιβλιοθηκη εδώ.

 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This