ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Χρίστος Πιερή | Εντός της ημέρας υπογράφονται προαγωγές για Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς
Defence Redefined
Published on 09/03/2021 at 11:10

Δηλώσεις στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Ράδιο Πρώτο με τους δημοσιογράφους Λάζαρο Μαύρο και Μάριο Πούλλαδο, παραχώρησε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Αντισυνταγματάρχης Χρίστος Πιερή, σχετικά με το θέμα των προαγωγών.

Ο κ. Πιερή δήλωσε ότι εντός της ημέρας θα υπογραφούν κάποιες προαγωγές, άρα εντός της εβδομάδας θα ενημερωθεί αριθμός Υπαξιωματικών οι οποίοι θα προαχθούν. 

“Είναι γύρω στις 500 οι προαγωγές που αφορούν Υπαξιωματικούς, και γύρω στις 190 οι προαγωγές που θα αφορούν Αξιωματικούς, εντός του έτους”, ανέφερε ο κ. Πιερή.  

Ο κ. Πιερή δήλωσε ότι το Υπουργείο Άμυνας προσπαθεί για τα στελέχη της Εθνικής Φρουράς. “Βλέπουμε τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα στελέχη και προσπαθούμε”. 

Δήλωσε επίσης, για την αδικία που υπάρχει σχετικά με τις γυναίκες Υπαξιωματικούς ότι: “Υπήρχε και ένα πρόβλημα με τις κοπέλες συναδέλφους, που δεν υπήρχε κοινός κανονισμός με τους άνδρες και αυτό έχει ενοποιηθεί, έχουν μπει όλοι σε μια κατηγορία, προσπαθούμε αυτή την ισότητα να την κάνουμε και πράξη και θα πάρουν προαγωγή ένας μεγάλος αριθμός Υπαξιωματικών”. 

Διαβάστε επίσης: Ρύθμιση Ωραρίου σε Στρατό | Κατατέθηκαν στη Βουλή οι Κανονισμοί – Οι κυριότερες πρόνοιες

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This