ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Χειροπέδες σε 36χρονο λοχαγό για το βίντεο με το “νέο Μαρί”
Defence Redefined
Published on 13/12/2021 at 10:00

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το  Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 36χρονου Λοχαγού της Εθνικής Φρουράς για υπόθεση δημοσίευσης στρατιωτικών εγκαταστάσεων.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο η σύλληψη του 36χρονου έγινε χτες, αφού φέρεται ότι διέρρευσε βίντεο στο οποίο φαίνονται κινήσεις της Εθνικής Φρουράς.

Η Ε.Φ. φαίνεται ότι εξασφάλισε στοιχεία και μαρτυρίες με βάση τις οποίες το στέλεχος της κινηματογραφούσε κοντέινερ που περιείχαν  πυρομαχικά  της δύναμης (ληγμένα)  τα οποία προορίζονταν για να καταστραφούν αφού είχε παρέλθει ο ωφέλιμος χρόνος χρήσης τους. Το βίντεο και φωτογραφικό υλικό των σκηνών κατέληξε σε ΜΜΕ το οποίο  με σχετικό του δημοσίευση έκανε λόγο για “νέο Μαρί”.

Χτες  η έρευνα διακόπηκε εντός του στρατοπέδου και η υπόθεση διαβιβάστηκε στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου. Ακολούθησε η σύλληψη του 36χρονου χθες αργά το απόγευμα  και σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου  το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών. Τα πυρομαχικά θα μεταφερθούν για να καταστραφούν πιθανόν στο εξωτερικό.

Το κινητό του τηλέφωνο του 36χρονου και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές του ιδίου έχουν κατασχεθεί και θα εξετασθούν από την Αστυνομία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης: Κύπρια αστυνομικός, εθνικός εμπειρογνώμονας στη EUROPOL

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This