ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπουργός Άμυνας Κυπριακής Δημοκρατίας | Μέρα συγκίνησης και υπερηφάνειας – Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 01/10/2020 at 16:09

Είναι μέρα συγκίνησης και υπερηφάνειας η σημερινή, μια μέρα μνήμης των πεσόντων και αγνοουμένων μας, και μια ευκαιρία να αντλήσουμε δύναμη από την ένδοξη δράση των ηρώων μας που θυσιάστηκαν για μας, δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας, Χαράλαμπος Πετρίδης, στον χαιρετισμό του μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης για την 60η επέτειο ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο κ. Πετρίδης συνεχάρη τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας για την άψογη διεξαγωγή της παρέλασης κάτω από αυτές τις δύσκολες, όπως είπε, συνθήκες. «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνουμε το υψηλό φρόνημα και το αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού των ενόπλων δυνάμεων».

Διαβάστε επίσης: Παρέλαση 1ης Οκτωβρίου 2020 | Προεδρεύων Δημοκρατίας, ΥΠΑΜ και Αρχηγός ΕΦ για τον χαιρετισμό της παρέλασης

Ευχαρίστησε τον φίλο Υπουργό Άμυνας της Ελλάδας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, λέγοντας ότι «η εδώ παρουσία του στέλνει το μήνυμα της ενότητας, της ομοψυχίας και αλληλεγγύης». 

Ηχηρό μήνυμα σταθερότητας και ειρήνης στην περιοχή στέλνουν και η παρουσία του Αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων της Ιταλίας και του εκπροσώπου του Υπουργού Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας, σημείωσε ο Χαράλαμπος Πετρίδης. «Η στενή μας συνεργασία θα συνεχίσει να εμβαθύνεται».

Ο ΥΠΑΜ ευχαρίστησε επίσης του Πρέσβεις και τους ακόλουθους Άμυνας για την παρουσία τους και ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το ΚΥΠΕ από την παρέλαση:

 

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This