ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπουργείο Άμυνας και CNP Ασφαλιστική ενώνουν δυνάμεις για την οδική ασφάλεια
Defence Redefined
Published on 28/07/2020 at 14:30

Για 5η συνεχόμενη χρονιά το Υπουργείο Άμυνας και η CNP Ασφαλιστική ενώνουν δυνάμεις κατά της μάστιγας των οδικών συγκρούσεων. Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο οργανισμών υλοποιούνται στοχευμένες δράσεις που αφορούν στην πρόληψη οδικών συγκρούσεων και στα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των εθνοφρουρών στο δρόμο. Μέσα από τη συλλογική προσπάθεια αποδεικνύεται πως αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά μεγάλες κοινωνικές προκλήσεις, όπως είναι και αυτή της οδικής ασφάλειας στους εθνοφρουρούς.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουλίου 2020 στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου CNP CYPRUS, με τη χορηγία της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, το Υπουργείο Άμυνας στο πλαίσιο της «Πολιτικής Θετικών Κινήτρων» επιβράβευσε με tablets δέκα εθνοφρουρούς. Πρόκειται για τους δέκα στρατιώτες που έκαναν συστηματική χρήση του Σχεδίου Δωρεάν Διακίνησης με Λεωφορεία από και προς τις Μονάδες τους κατά την περίοδο Σεπτέμβριος 2019 – Ιούλιος 2020. Η σημαντική μείωση τροχαίων ατυχημάτων που σχετίζονται με τη μεταφορά στρατιωτών από και προς τα στρατόπεδά τους είναι η απόδειξη ότι τόσο η συγκεκριμένη δράση, όσο και όλες οι άλλες ενέργειες του ΥΠΑΜ για την επιμόρφωση των εθνοφρουρών σε θέματα οδικής ασφάλειας, είναι επιτυχημένη.

Διαβάστε επίσης: Προστατευτικές μάσκες στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου από CNP Ασφαλιστική

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Υπουργός Άμυνας κ. Χαράλαμπος Πετρίδης, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CΥPRUS INSURANCE HOLDINGS κ. Τάκης Φειδία και ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού.

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This