ΥΠΑΜ | Χορήγηση 10 επιπρόσθετων μορίων στους νεοσύλλεκτους που υποβάλουν ηλεκτρονικά τα στοιχεία τους
Defence Redefined
Published on 05/05/2022 at 15:45

Ο Υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης επισκέφθηκε το Κέντρο Υποστήριξης Κατάταξης Στρατευσίμων της 2022 ΕΣΣΟ και παρακολούθησε τη διαδικασία εξυπηρέτησης των ενδιαφερομένων για συμπλήρωση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της κατάταξης των νεοσυλλέκτων. Δήλωσε πως η ηλεκτρονική υποβολή στοιχείων των νεοσυλλέκτων εφαρμόζεται με επιτυχία για 3η συνεχή χρονιά

Ο Υπουργός Άμυνας ανέφερε πως όσοι από τους νέους στρατεύσιμους ακόμη δεν έχουν προχωρήσει στην ηλεκτρονική υποβολή των στοιχείων τους, να το πράξουν για δικό τους όφελος, ώστε να αξιοποιήσουν τη χορήγηση 10 επιπρόσθετων μορίων, που θα ληφθούν υπόψη στη διαδικασία τοποθέτησης σε όπλα – σώματα και στη συνέχεια σε μονάδες.

Το Κέντρο Υποστήριξης Κατάταξης λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ για παροχή βοήθειας στη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης ενώ υπενθυμίζεται πως η ηλεκτρονική πλατφόρμα έχει ξεκινήσει τη λειτουργία της στις 27 Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 15 Μαΐου 2022. Η κατάταξη των νεοσυλλέκτων της 2022 ΕΣΣΟ θα πραγματοποιηθεί από τις 11 μέχρι τις 15 Ιουλίου 2022.

Για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια οι στρατεύσιμοι, γονείς ή κηδεμόνες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Υποστήριξης Κατάταξης στο 1430 (08:00 – 20:00).

Τονίζεται επίσης ότι, όσοι νεοσύλλεκτοι δεν καταχωρήσουν μέσω της πλατφόρμας του Υπουργείου Άμυνας και εντός της καθορισμένης  προθεσμίας τις προτιμήσεις  και τα ανάλογα  πιστοποιητικά, η επιθυμία τους, δεν θα είναι δυνατό να ληφθεί υπόψη κατά τη διαδικασία της ηλεκτρονικής επιλογής και θα τοποθετηθούν σε Μονάδες με γνώμονα αποκλειστικά τις υπηρεσιακές ανάγκες της Εθνικής Φρουράς.  

Διαβάστε επίσης: Πληροφορίες για την ηλεκτρονική διαδικασία υποβολής επιθυμιών και πιστοποιητικών στρατευσίμων 2022 ΕΣΣΟ

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This