ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Υεμένη | Πυραυλική επίθεση των Χούθι έπληξε στόχους στην Σαουδική Αραβία – VIDEO
Defence Redefined
Published on 02/03/2021 at 10:14

Η σαουδαραβική πολιτική άμυνα ανακοίνωσε ότι βλήματα που εκτόξευσαν οι Υεμενίτες σιίτες αντάρτες Χούθι (Ansar Allah) έπληξαν την πόλη Τζάζαν και άλλες τοποθεσίες στο έδαφος της Σαουδικής Αραβίας, τραυματίζοντας πέντε άμαχους, τρεις από τους οποίους είναι υπήκοοι του βασιλείου και δύο Υεμενίτες, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SPA .

Οι πέντε τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο και δεν πιστεύεται ότι απειλείται η ζωή τους, ενώ δύο κατοικίες, τρία αυτοκίνητα και ένα κατάστημα υπέστησαν ζημιές, σύμφωνα με την ανακοίνωση της πολιτικής άμυνας.

Η πτέρυγα των μέσων ενημέρωσης των Χούθι δημοσίευσε φωτογραφίες και ένα βίντεο που δείχνει την πρόσφατη πυραυλική επίθεση στο έδαφος της Σαουδικής Αραβίας και άλλους στόχους εντός του Βασιλείου.

Διαβάστε επίσης: Οι Χούθι κατασκεύασαν το δικό τους στρατιωτικό όχημα – Οι τελευταίες εξελίξεις στην Υεμένη – Φωτογραφίες & VIDEO

Δείτε το βίντεο 

Η κατάσταση στην Υεμένη, κλιμακώνεται καθημερινά, με τους αντάρτες Χούθι να πολιορκούν τις περιοχές γύρω από την στρατηγικής σημασίας πόλη της Μαρίμπ, στην Κεντρική Υεμένη. Οι δυνάμεις του συνασπισμού υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας, διεξάγουν καθημερινά αεροπορικές επιδρομές με στόχο να κάμψουν την ανάπτυξη των δυνάμεων των Χούθι. 

Διαβάστε επίσης:

Υεμένη | Οι Χούθι βρίσκονται στις πύλες της Μαρίμπ – Μαίνονται σφοδρές συγκρούσεις – Ανανεωμένος Χάρτης & VIDEO

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This