Το ύστατο χαίρε στην ΣΥΟΠ Δεκανέα Νάταλυ Νεοφύτου της 28 ΕΤΟΜΑ
Defence Redefined
Published on 14/05/2022 at 17:46

Η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι και η Εθνική Φρουρά αποχαιρέτησαν σήμερα ένα άξιο στέλεχος, την Δεκανέα ΣΥΟΠ Νάταλυ Νεοφύτου της 28ης Επιλαρχίας Τεθωρακισμένων Οχημάτων Μάχης. Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε σήμερα Σάββατο 14/5 στον Ιερό Ναό Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα στην Πάφο. Στην κηδεία παρευρέθηκαν ο Υπουργός Άμυνας κ. Χαράλαμπος Πετρίδης και ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης. 

Όπως λέχθηκε και στον επικήδειο λόγο, οι γονείς της Νάταλυς, Σωτήρης Νεοφύτου και η Σαλώμη Νεοφύτου, μεγάλωσαν τα παιδιά τους με αξίες, συνετά και ενάρετα. Η Νάταλυ ως χειριστής τεθωρακισμένου οχήματος μάχης στην 2η Ίλη της 28ης Επιλαρχίας Τεθωρακισμένων Οχημάτων Μάχης, διακρίθηκε για τον ζήλο, την σωματική και ψυχική δύναμη που επιδείκνυε, τις επιχειρησιακές της ικανότητες καθώς και τον χαρακτήρα της αφού ήταν πάντα πρόθυμη να βοηθήσει τους συναδέλφους της.

©Pafos Press

Η άτυχη Νάταλυ υπηρετούσε στις τάξεις της Εθνικής Φρουράς από τον Δεκέμβριο του 2021. Έχασε τη ζωή της σε ατύχημα με στρατιωτικό όχημα τζιπ όταν αυτό ανατράπηκε σε εκπαιδευτικό χώρο του στρατοπέδου μετά το πέρας εκπαίδευσης. Οι ακριβείς αιτίες του δυστυχήματος διερευνώνται και αναμένεται το πόρισμα της ερευνητικής επιτροπής. 

Με πληροφορίες από: ΓΕΕΦ, Pafos press, defence redefined

Διαβάστε επίσης: Εθνική Φρουρά | Οι συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος – Λεπτομέρειες για την κηδεία

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This