ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Το Ισραήλ βομβάρδισε εκ νέου θέσεις της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας | VIDEO
Defence Redefined
Published on 21/08/2020 at 12:38
Ο ισραηλινός στρατός (IDF) βομβάρδισε εκ νέου σήμερα το πρωί θέσεις της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας μετά την εκτόξευση ρουκετών και εμπρηστικών μπαλονιών από τον παλαιστινιακό θύλακα προς το νότιο Ισραήλ, το οποίο έχουν εν μέρει αποκλείσει οι δυνάμεις ασφαλείας.

Η ισραηλινή πολεμική αεροπορία βομβάρδισε τη Γάζα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και στη συνέχεια ξανά σήμερα νωρίς το πρωί σε απάντηση, όπως ανακοίνωσε, στην εκτόξευση δώδεκα (12) ρουκετών από τον παλαιστινιακό θύλακα, εννέα (9) από τις οποίες αναχαιτίστηκαν από το ισραηλινό αντιπυραυλικό σύστημα Iron Dome.

12 rockets were fired by terrorists in Gaza at Israel overnight. 9 of these rockets were intercepted by the Iron…

Δημοσιεύτηκε από Israel Defense Forces στις Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στη Γάζα, οι ρουκέτες είχαν κυρίως στόχο την πόλη Σντερότ, που βρίσκεται στη βόρεια έξοδο της Λωρίδας της Γάζας. Διαβάστε επίσης: Αντίποινα από Ισραήλ για την εκτόξευση ρουκέτας από τη Λωρίδα της Γάζας | VIDEO Λόγω των συχνών εκτοξεύσεων ρουκετών από τον παλαιστινιακό θύλακα εδώ και δύο εβδομάδες οι ισραηλινές αρχές έχουν περιορίσει την πρόσβαση σε πόλεις όπως η Σντερότ, οι οποίες βρίσκονται γύρω από τη Γάζα.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ ΜΠΕ

 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This