ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τον προϋπολογισμό αμυντικής θωράκισης για το 2021, συζήτησε η Επιτροπή Άμυνας
Defence Redefined
Published on 03/12/2020 at 16:03

Ο προϋπολογισμός αμυντικής θωράκισης για το 2021 που κατέθεσε το Υπουργείο Άμυνας, συζητήθηκε κατά τη σημερινή συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας, στην παρουσία του Υπουργού Άμυνας Χαράλαμπου Πετρίδη.   

Κατά τη συζήτηση, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μαρίνος Σιζόπουλος, απάντησαν σε ερωτήσεις των βουλευτών μελών της Επιτροπής, ο Υπουργός Άμυνας, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς και ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Άμυνας.

Ο κ. Σιζόπουλος είπε ακόμη ότι στην επόμενη συνεδρία της Επιτροπής Άμυνας, την ερχόμενη εβδομάδα, θα εκφράσουν τα κόμματα την θέση τους επί του προϋπολογισμού αμυντικής θωράκισης.

Ανέφερε επίσης ότι μετά την τοποθέτηση των κομμάτων ο προϋπολογισμός αμυντικής θωράκισης θα οδηγηθεί στην Ολομέλεια, ως παράρτημα του συνολικού κρατικού προϋπολογισμού για το 2021 για να τοποθετηθούν τα κόμματα.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής, το σύνολο ή ένα μέρος του κονδυλίου αμυντικής θωράκισης, συνήθως σταυρώνεται για να γίνεται στη συνέχεια έλεγχος, προτού αποδεσμευτεί.

Διαβάστε επίσης: Έκτακτο εξοπλιστικό πρόγραμμα για την Εθνική Φρουρά, ύψους €77.2 εκατ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This