ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Τελετή προς τιμή των Αφυπηρετούντων Αξιωματικών της Εθνικής Φρουράς | Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 04/08/2020 at 14:30

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λέσχη της Εθνικής Φρουράς στη Λευκωσία, τελετή προς τιμήν των αφυπηρετούντων Αξιωματικών, στην οποία συμμετείχαν και μέλη των οικογενειών τους.

Κατά την τελετή απονεμήθηκαν στους αφυπηρετούντες Αξιωματικούς τα διακριτικά του επόμενου βαθμού προαγωγής τους και τους επιδόθηκε αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα του ΓΕΕΦ, από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη.

Ο Αρχηγός στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε ότι η αφυπηρέτηση αποτελεί τον τελευταίο σημαντικό σταθμό στην επαγγελματική σταδιοδρομία οποιουδήποτε Αξιωματικού αλλά και την αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα στην περαιτέρω ζωή του.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ | Από 7 Αυγούστου σε ισχύ οι προαγωγές Αξιωματικών του Κυπριακού Στρατού

Σημείωσε ότι η προσφορά μιας ζωής και η σταδιοδρομία ενός Αξιωματικού δεν σταματά με την αποχώρηση του από την ενεργό δράση. Ακόμα και μετά από αυτήν θεωρούνται και είναι μέλη της στρατιωτικής Οικογένειας της Εθνικής Φρουράς, στην οποία έζησαν και πρόσφεραν για δεκαετίες τις υπηρεσίες τους προς την Πατρίδα. Με αυτό τον τρόπο αναγνωρίζεται το έργο, η προσφορά, οι κόποι, ο ιδρώτας και οι άοκνες προσπάθειες που κατέβαλαν για την εκπλήρωση των καθηκόντων τους, έργο που αποτελεί παρακαταθήκη και ευθύνη για αυτούς που ακολουθούν.

Τέλος, ο Αρχηγός ευχαρίστησε τους αφυπηρετούντες Αξιωματικούς για την μεγάλη προσφορά τους στην Εθνική Φρουρά και τους ευχήθηκε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και καλή συνέχεια στην περαιτέρω ζωή τους.

 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This