ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα ελληνικά φτερά θα πετάξουν για την 25η Μαρτίου. Πτήσεις πάνω από όλη την Ελλάδα

Defence Redefined
Published on 24/03/2020 at 14:03

Φωτογραφία από: HAF/Spokesman

Μπορεί να ματαιώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις και οι παρελάσεις ελέω του κορωνοϊού COVID-19, εντούτοις τα ελληνικά φτερά θα πετάξουν την 25η Μαρτίου πάνω από όλη την Ελλάδα, προς τιμήν των ηρώων της επανάστασης που γέννησε το σύγχρονο Ελληνικό Κράτος. 

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί διέλευση 4 μαχητικών αεροσκαφών Mirage 2000/-5 της Πολεμικής Αεροπορίας και 6 ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού και του Πολεμικού Ναυτικού, πάνω από την πλατεία Συντάγματος. 

Στους αιθέρες πάνω από τον Έβρο, όπου δοκιμάζονται οι ελληνικές δυνάμεις, θα πετάξει ένα ζεύγος   μαχητικών F – 16 της Π.Α., ενώ ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί απόδοση τιμών από τη Φρουρά στη Σημαία, με ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Το ζεύγος των F – 16, θα πετάξουν επίσης πάνω από Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Λήμνο, Λέσβο και Χίο.  Επιπλέον, διελεύσεις ιπτάμενων θα γίνουν και πάνω από:  

Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Πρέβεζα, Άκτιο, Μεσολόγγι, Χανιά, Κω, Ρόδο, Καστελόριζο, Κάρπαθο, Κάσο, Άγιο Νικόλαο, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Πάτρα, Τρίπολη, Σπάρτη, Καλαμάτα, Γύθειο, Πύργο, Άραξο, Λάρισα, Βόλο, Σκύρο, Σάμο, Ψαρά, Κάλυμνο και Πάτμο.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Διαβάστε Περισσότερα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This