ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΑΜΣ «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» | Εικόνες από τις επιθετικές ενέργειες και τα αντικείμενα ταχείας αντίδρασης – Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 22/04/2021 at 16:50

Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης των μονάδων της 7ης ΜΚ ΤΑΞ ΠΖ, διεξήχθη στις 21 Απρ. 2021 η Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ)  «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ», την οποία παρακολούθησε ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης. 

Η ΤΑΜΣ επίπεδου Συγκροτήματος Ίλης διεξήχθη με πραγματικά και άσφαιρα  πυρά στο ΠΒ «ΦΑΝΟΣ» από τη Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης της Ταξιαρχίας. Σε αυτήν εξετάστηκαν τα αντικείμενα ταχείας αντίδρασης, υπέρβασης αμυνομένων τμημάτων ΠΖ, επιθετική ενέργεια για κατάληψη ΑΝΣΚ, αντικατάσταση επιτιθέμενων τμημάτων, σταθεροποίηση, αναδιοργάνωση και άμυνα επί του καταληφθέντος ΑΝΣΚ.

Ο Αρχηγός της ΕΦ, συνεχάρη το προσωπικό καθώς διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και επιχειρησιακής εκπαίδευσης, το υψηλό ηθικό και τον επαγγελματισμό του προσωπικού.

Κατά τη διάρκεια της ΤΑΜΣ, λήφθηκαν τα απαραίτητα μέτρα για την συμμόρφωση με τις πρόνοιες των σχετικών διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας που αφορούν τον COVID-19.

Διαβάστε επίσης: Εθνική Φρουρά | Επιχειρησιακή εκπαίδευση σε αγώνα κατοικημένων τόπων και ανάπτυξης πυροβολαρχίας 155 χιλ – Φωτογραφίες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This