Σύλληψη δύο προσώπων για παράνομη είσοδο από τα κατεχόμενα – Χρηματικές αμοιβές για τις μεταφορές
Defence Redefined
Published on 19/04/2022 at 17:30

Σε άλλες δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για υπόθεση παράνομης εισόδου στις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα. Οι συλλήψεις για τις εν λόγω υποθέσεις έχουν αυξηθεί σχετικά, ενώ μόνο το πρώτο μισό του Απριλίου η Αστυνομία σύμφωνα με ανακοινώσεις προχώρησε σε άλλες πέντε συλλήψεις.

Διαβάστε επίσης: Πράσινη Γραμμή | 300 νέοι αστυνομικοί για την επιτήρηση της

Συγκεκριμένα, στις 8μ.μ την Δευτέρα, μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας κατά τη διάρκεια περιπολίας εντόπισαν δύο πρόσωπα να κινούνται ύποπτα σε περιοχή της Λάρνακας, κρατώντας μια ταξιδιωτική βαλίτσα. Στη συνέχεια, τα δύο πρόσωπα επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο, στο οποίο βρισκόταν ακόμα ένα πρόσωπο.

Διαβάστε επίσης: Αστυνομία Κύπρου | Συλλήψεις για υποβοήθηση παράνομης μετανάστευσης από τα κατεχόμενα – Χιλιάδες ευρώ για αντάλλαγμα

Γύρω στις 10.30μ.μ., τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο το εν λόγω αυτοκίνητο, όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για δύο 20χρονους αιτητές πολιτικού ασύλου και 30χρονη για την οποία δεν εντοπίστηκε η άφιξη της από εγκεκριμένο λιμάνι εισόδου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 30χρονης, αυτή αφίχθηκε στην Κύπρο με πλοίο στις 16/04/2022 και διέμενε στα κατεχόμενα, ενώ χθες συνάντησε τους δύο 20χρονους, όπου τους ζήτησε να την μεταφέρουν για να αποταθεί για άσυλο δίνοντας τους όσα χρήματα είχε στην κατοχή της.

Οι δύο 20χρονοι συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της υποβοήθησης παράνομης εισόδου, παραμονής ή διέλευσης από το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και τέθηκαν υπό κράτηση. Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Με πληροφορίες από: Αστυνομία Κύπρου

Διαβάστε επίσης: Οδόφραγμα Αγ. Δομετίου | Σύλληψη ατόμων για παράνομη είσοδο στις ελεύθερες περιοχές – Χρηματικά ποσά στους διακινητές

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This