ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΣΥΟΠ | Πρόσληψη με βάση την σειρά προτεραιότητας στον Τελικό Πίνακα – Πληροφορίες
Defence Redefined
Published on 26/03/2021 at 12:07

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει την πρόσληψη Συμβασιούχων Οπλιτών (ΣΥΟΠ) στην Εθνική Φρουρά για συμπλήρωση κενών θέσεων, με σειρά προτεραιότητας από τον Τελικό Πίνακα των υποψηφίων ΣΥΟΠ, ο οποίος δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας, στις 26.03.2021. Η επικείμενη πρόσληψη αφορά στις Φρουρές Λευκωσίας, Κλήρου και Νήσου – Κόρνου.

Διαβάστε επίσης: Υπουργείο Άμυνας | Στην δημοσιότητα ο προκαταρκτικός πίνακας των υποψηφίων για πρόσληψη ΣΥΟΠ

Οι υποψήφιοι για πρόσληψη ΣΥΟΠ θα κληθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα (email) και μήνυμα στο κινητό (sms), στα οποία θα αναγράφονται όλες οι σχετικές πληροφορίες για την πρόσκληση τους στην Υγειονομική Εξέταση και για την υπογραφή της Σύμβασης Απασχόλησης, η οποία δημοσιεύτηκε με την προκήρυξη των θέσεων στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας, στις 04.12.2020.

Όσοι υποψήφιοι ολοκλήρωσαν τις ιατρικές εξετάσεις/βεβαιώσεις μετά τις 3.12.2020, δεν θα απαιτηθεί να τις επαναλάβουν. Σε περίπτωση που υποψήφιος/α ΣΥΟΠ προσέλθει στην Υγειονομική Εξέταση, στην οποία θα κληθεί μέσω ηλεκτρονικό μήνυμα (email) και μήνυμα στο κινητό (sms),  που θα πραγματοποιηθεί πριν από την υπογραφή της σχετικής Σύμβασης, χωρίς όλες τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις/βεβαιώσεις, ή κατά την Υγειονομική Εξέταση δεν κριθεί κατάλληλος/η ως ικανός/ή για υπηρεσία στην Εθνική Φρουρά, με ικανότητα πρώτης ή δεύτερης κατηγορίας (Ι/1 ή Ι/2) ή δεν προσέλθει για Υγειονομική Εξέταση, θα διαγράφεται από τον Τελικό Πίνακα και η θέση του θα προσφέρεται στον αμέσως επόμενο υποψήφιο στον Τελικό Πίνακα.

 Τονίζεται ότι οι υποψήφιοι που θα κριθούν κατάλληλοι Ι1 ή Ι2 κατά την Υγειονομική Εξέταση και θα προσέλθουν για υπογραφή της Σύμβασης Απασχόλησης θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν τα πιο κάτω:

(α) Δελτίο Ταυτότητας και ένα φωτοαντίγραφο.

(β) Πρωτότυπο Πιστοποιητικό Λευκού Ποινικού Μητρώου, το οποίο να είναι πρόσφατο (όχι πέραν των 2 μηνών).

(γ) Απολυτήριο ή Ενδεικτικό Απόλυσης αναγνωρισμένης Σχολής Μέσης Εκπαίδευσης (πρωτότυπο για να επιδειχθεί, καθώς και πιστοποιημένο αντίγραφο για να κατατεθεί στο Υπουργείο Άμυνας).

(δ) Πτυχίο ή/και Μεταπτυχιακό Τίτλο ή Δίπλωμα (πρωτότυπο για να επιδειχθεί, καθώς και πιστοποιημένο αντίγραφο για να κατατεθεί στο Υπουργείο Άμυνας).

(ε) Συμπληρωμένο το έντυπο «Μισθολόγιο Κρατικών Υπαλλήλων –Ατομικά Στοιχεία Νεοδιοριζόμενου Υπαλλήλου» (συνημμένο).

(στ) Εξουσιοδότηση πληρωμής μισθού με τραπεζικό έμβασμα (συνημμένο).

(ζ) Συμπληρωμένη δήλωση για διεκδίκηση φορολογικών εκπτώσεων (συνημμένο).

(η) Φωτοαντίγραφο αποδεικτικού του αριθμού των κοινωνικών ασφαλίσεων (σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει αριθμό κοινωνικών ασφαλίσεων, θα πρέπει να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς το Υπουργείο Εργασίας για την απόκτηση του). 

(θ) Πιστοποιητικό γάμου και πιστοποιητικό γέννησης παιδιών σε περίπτωση που εφαρμόζεται. 

(ι) Πρωτότυπο Πιστοποιητικό, σύμφωνα με το άρθρο 22(6) του περί της Πρόσληψης και Καταπολέμησης της Σεξουαλικής Κακοποίησης και Σεξουαλικής Εκμετάλλευσης Παιδιών και της Παιδικής Πορνογραφίας Νόμου (Ν.91(I)/2014), που εκδίδεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας, το οποίο να βεβαιώνει ότι δεν περιλαμβάνονται στο Αρχείο που τηρείται δυνάμει των προνοιών του εν λόγω άρθρου, και

(κ) Ιατρική βεβαίωση ότι μπορούν να παρακολουθήσουν την αρχική εκπαίδευση που θα πραγματοποιηθεί μετά την υπογραφή της Σύμβασης Απασχόλησης. Αδυναμία παρακολούθησης της εν λόγω εκπαίδευσης συνιστά λόγο αποκλεισμού του/της υποψήφιου/ας ή χορήγησης σ΄ αυτόν/ήν αναβολής, με βάση τον Πίνακα νοσημάτων, παθήσεων και βλαβών της υγείας που εκδίδεται δυνάμει του άρθρου 31 των περί Εθνικής Φρουράς Νόμων. 

(λ) Χαρτόσημα (από ταχυδρομείο) αξίας €17,5, δηλαδή ένα των €10, τρία των €2, ένα των €1 και ένα των €0.50.

Στην περίπτωση που οι υποψήφιοι που έχουν κληθεί δεν ανταποκριθούν στην πρόσκληση για υπογραφή της Σύμβασης Απασχόλησης, το Υπουργείο Άμυνας θα προχωρεί στην πρόσληψη του επόμενου υποψήφιου, με βάση τη σειρά κατάταξης στον Τελικό Πίνακα.

Δείτε εδώ τον Τελικό Πίνακα των Υποψηφίων για Πρόσληψη ΣΥΟΠ 2021.

Όλα τα σχετικά έντυπα βρίσκονται σε ηλεκτρονική μορφή πιο κάτω.

– Στοιχεία Εργοδοτουμένου

– Εξουσιοδότηση πληρωμής μισθού με τραπεζικό έμβασμα

– Ατομικά στοιχεία νεοδιοριζόμενου υπαλλήλου

Διαβάστε επίσης: Αντιμισθία υπερωρίας για τους ΣΥΟΠ και τα στελέχη που αποσπώνται στην Αστυνομία

 

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This