ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΣΥΟΠ | Μεγάλη ανταπόκριση από ενδιαφερόμενους για πρόσληψη στην Εθνική Φρουρά
Defence Redefined
Published on 09/12/2020 at 09:46

Η διαδικασία πρόσληψης Συμβασιούχων Οπλιτών, στις τάξεις της Εθνικής Φρουράς, είναι σε εξέλιξη από την Δευτέρα 07/12 και θα συνεχιστεί μέχρι τις 23 αυτού του μήνα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας μας, το ενδιαφέρον είναι αυξημένο αφού ικανοποιητικός αριθμός ενδιαφερόμενων, σε σχέση πάντα με τον διαθέσιμο αριθμό θέσεων, έχει υποβάλει αίτηση για πρόσληψη στην Εθνική Φρουρά. 

Οι διαθέσιμες θέσεις ΣΥΟΠ, που θέλει να καλύψει το Υπουργείο Άμυνας, κυμαίνονται γύρω στις 100, ωστόσο δεν αποκλείεται αυτός ο αριθμός να αυξηθεί ελαφρώς αναλόγως των αναγκών που θα προκύψουν τις επόμενες μέρες. 

Σημειώνεται ότι, προσλήψεις ΣΥΟΠ θα προκηρύσσονται κάθε χρόνο ούτως ώστε να συμπληρώνεται η “οροφή” που θέτει το ΓΕΕΦ. Δηλαδή, θα προκηρύσσονται όσες θέσεις χρειάζονται ούτως ώστε να συμπληρώνεται ο επιθυμητός αριθμός των ΣΥΟΠ στις τάξεις της Εθνικής Φρουράς.

Οι κενωθείς θέσεις που επιθυμεί να καλύψει το Υπουργείο, προέκυψαν είτε από πρόσφατες παραιτήσεις ΣΥΟΠ, είτε αποτελούν θέσεις οι οποίες έμειναν κενές μετά από τον τερματισμό και την μη ανανέωση συμβολαίων ΣΥΟΠ.

Οι υποψήφιοι/ες θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και SMS για την Υγειονομική Εξέταση, την Αθλητική Δοκιμασία και τη Στρατιωτική Δοκιμασία.

Μπορείτε να δείτε τις πληροφορίες και να βρείτε όλα τα έντυπα για την προκήρυξη, πρόσληψης Συμβασιούχων Οπλιτών στην Εθνική Φρουρά στον παρακάτω σύνδεσμο: 

Εθνική Φρουρά | Έναρξη διαγωνισμού για πρόσληψη Συμβασιούχων Οπλιτών – Όλες οι πληροφορίες και τα έντυπα

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This