ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνάντηση με φόντο την αναβάθμιση της επιχειρησιακής ικανότητας της Εθνικής Φρουράς
Defence Redefined
Published on 28/12/2020 at 13:29

Συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας, Χαράλαμπο Πετρίδη, πραγματοποίησε σήμερα, ο πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής και πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος. 

Κατά την συνάντηση, συζητήθηκαν εκτενώς θέματα που άπτονται της Άμυνας του τόπου και των προσπαθειών που καταβάλλονται από το Υπουργείο Άμυνας για την αναβάθμιση της επιχειρησιακής ικανότητας της Εθνικής Φρουράς. 

Στην συνάντηση, ήταν παρών ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Δημόκριτος Ζερβάκης και ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Άμυνας, Ανδρέας Π. Λουκά. Υπενθυμίζουμε, ο κ. Λουκά και ο Α/ΓΕΕΦ, συμμετείχαν στην Επιτροπή Άμυνας, που συνεδρίασε εκτάκτως την Πέμπτη 07/12, για τον προγραμματισμό εργασιών για τις επόμενες συνεδρίες της Επιτροπής αλλά και την αποδέσμευση κονδυλίων. 

Στην έκτακτη συνεδρίαση,παρουσιάστηκαν, εκπρόσωποι του Υπουργείου Οικονομικών, εκπρόσωποι της Ελεγκτικής Υπηρεσίας και του Γενικού Λογιστηρίου.

Διαβάστε επίσης: Δηλώσεις μελών Επιτροπής Άμυνας | Εξοπλίζεται η Κύπρος – “Αυτό που προγραμματίζεται είναι πάρα πολύ καλό”

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This