ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΦ με Ακόλουθο Άμυνας της Ινδονησίας
Defence Redefined
Published on 31/01/2022 at 11:44

Επίσκεψη πραγματοποίησε στην Κύπρο ο ο νέος Ακόλουθος Άμυνας της Ινδονησίας στην Ιταλία, με παράλληλη διαπίστευση στην Κυπριακή Δημοκρατία (ΚΔ), Πλοίαρχος Aminuddin Albek.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022, ο νέος ΑΚΑΜ της Ινδονησίας, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Στρατηγείο του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς, ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων του και συναντήθηκε με τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη.  

O AKAM συνοδευόταν από τον Πλοίαρχο Abdul Haris, Διοικητή του Ινδονησιακού Πολεμικού Πλοίου KRI Sultan Iskandar Muda – 367, το οποίο συμμετέχει στην Πολυεθνική Ναυτική Δύναμη της Ειρηνευτικής Επιχείρησης UNIFIL και ναυλοχεί στο Λιμάνι Λεμεσού από 28 – 31 Ιαν 22, για σκοπούς ανεφοδιασμού και ξεκούρασης του πληρώματος του.  

Κατά την συνάντηση, αφού ο Αρχηγός καλωσόρισε το νέο ΑΚΑΜ,   συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες που αφορούν στη φιλοξενία του Πολεμικού Πλοίου στη Κύπρο, καθώς και άλλα θέματα στρατιωτικού ενδιαφέροντος συμπεριλαμβανομένων των θεμάτων ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Νοτιοανατολικής Ασίας. 

Πηγή: ΓΕΕΦ

Διαβάστε επίσης: Η Eλληνική SCYTALYS αναλαμβάνει έργο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ινδονησίας

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This