ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συμμετοχή Καταδρομέων της ΕΦ σε Διαγωνισμό Ελεύθερων Σκοπευτών – Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 16/11/2021 at 21:00

Ομάδα ελευθέρων σκοπευτών της Διοίκησης Καταδρομών συμμετείχε στον Διαγωνισμό Ελεύθερων Σκοπευτών Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε το διήμερο 9 έως 11 Νοεμβρίου 2021 και διεξήχθη υπό την Διοίκηση Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ στα Πεδία Βολής Κανδηλίου και Μεγάρων Αττικής. Συμμετείχαν προσωπικό των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων, της Ελληνικής Ακτοφυλακής Λιμενικού Σώματος, καθώς και των Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΕΕ) της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε την 11 Νοεμβρίου 2021, παρευρέθη ο Διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας, ο οποίος και απένειμε τα βραβεία στους επιτυχόντες.

Η ΔΕΠ με τον Διαγωνισμό αποσκοπεί στην προσέλκυση συμμετεχόντων από χώρες της ΝΑΤΟ αλλά και πέραν αυτού, καθιερώνοντάς τον ως σημείο αναφοράς για την ειδικότητα του Ελεύθερου Σκοπευτή τόσο σε εθνικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο. Ο Διαγωνισμός διεξήχθη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και ο Διεθνής χαρακτήρας του συμβάλλει στην σύσφιξη των δεσμών μεταξύ των Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων – Δυνάμεων Ασφαλείας, καθώς και στην προαγωγή της Διακλαδικότητας, της διυπηρεσιακής συνεργασίας και στην καλλιέργεια ευγενούς άμιλλας.

Πηγή: ΓΕΕΘΑ, ΓΕΕΦ

Διαβάστε επίσης: Ελεύθεροι Σκοπευτές | Ελληνική συμμετοχή σε διαγωνισμό του Αμερικανικού στρατού στη Γερμανία

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This