ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Συζήτηση για την περαιτέρω τεχνολογική ανάπτυξη της Αστυνομίας
Defence Redefined
Published on 22/05/2021 at 10:13

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, στο Αρχηγείο Αστυνομίας συνάντηση μεταξύ του Αρχηγού Αστυνομίας κ. Στέλιου Παπαθεοδώρου, με τον Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κ. Κυριάκο Κόκκινο, με σκοπό τη συζήτηση όσον αφορά στον τρόπο ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ Αστυνομίας και Υφυπουργείου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκε επίσης ο καταρτισμός ενός στρατηγικού πλάνου, για ψηφιοποίηση πολλών διαδικασιών που διεκπεραιώνει μέχρι στιγμής η  Αστυνομία με φυσική επαφή, ούτως ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνία και να διευκολύνει τους πολίτες, αφού ως ένας μεγάλος Οργανισμός η Αστυνομία συνδιαλέγεται συνεχώς μαζί τους.

Η όλη προσπάθεια θα γίνεται παράλληλα με τις υπόλοιπες ενέργειες που πραγματοποιούνται με σκοπό την αναδιοργάνωση της Αστυνομίας Κύπρου και στο πλαίσιο των προτάσεων που έχουν υποβληθεί για την Αστυνομία, στο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Κύπρου.

Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο Υπαρχηγός Αστυνομίας κ. Χρήστος Μαυρής και άλλα στελέχη της Αστυνομίας και του Τμήματος Υπηρεσιών Πληροφορικής του Υφυπουργείου ‘Ερευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής.

Στο τέλος της συνάντησης, ο Αρχηγός Αστυνομίας τίμησε και ευχαρίστησε τον Υφυπουργό και την ομάδα του, δίνοντας τους συμβολικά αναμνηστικά δώρα.

Διαβάστε επίσης: Αρχηγός Αστυνομίας | “Βάλλει κατά του κράτους όποιος επιτίθεται σε αστυνομικό σταθμό”

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This