ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Συγχαρητήρια Αρχηγού Αστυνομίας προς μέλη της Μ.Μ.Α.Δ που συνέλαβαν δύο δράστες ληστείας

Defence Redefined
Published on 21/05/2020 at 08:32

Ο Αρχηγός Αστυνομίας, κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, κάλεσε στο Αρχηγείο Αστυνομίας τους Αστυνομικούς μέλη της Μ.Μ.Α.Δ., οι οποίοι ενεργώντας καίρια και αποφασιστικά συνέλαβαν τους δύο δράστες ληστείας, που διαπράχθηκε την περασμένη Τρίτη 18/05/2020 στη Λευκωσία, σε βάρος χρηματαποστολής, εντοπίζοντας ολόκληρο το χρηματικό ποσό που είχε κλαπεί. 

Παρουσία και των υπόλοιπων μελών της Ηγεσίας της Αστυνομίας, ο κ. Μιχαηλίδης θέλησε να εκφράσει και προσωπικά τα συγχαρητήριά του στα έξι μέλη της Μ.Μ.Α.Δ., γιατί, όπως τόνισε, επέδειξαν επαγγελματισμό και αφοσίωση στο καθήκον, τιμώντας τον εαυτό τους, την Μονάδα τους, την Αστυνομία και κατ’ επέκταση την χώρα μας. Ο Αρχηγός Αστυνομίας επεσήμανε τον τρόπο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί καθώς «Στη συγκεκριμένη περίπτωση αποδείχτηκε ότι,  η συνεργασία, η παρατηρητικότητα, η ομαδικότητα και ο επαγγελματισμός, λειτούργησαν για να φέρουν το άμεσο και θετικό αποτέλεσμα».

Απευθυνόμενος στα μέλη της Μ.Μ.Α.Δ. επεσήμανε επίσης ότι η είδηση της σύλληψης των δραστών έτυχε πολλών ευνοϊκών σχολίων από το κοινό και απευθυνόμενος στα μέλη της Μ.Μ.Α.Δ. τόνισε: «Μας κάνετε να νιώθουμε υπερήφανοι. Τέτοιες ενέργειες, επενεργούν θετικά στο ηθικό των μελών μας γενικότερα. Ως ηγεσία είμαστε δίπλα στον Αστυνομικό γνωρίζοντας το δύσκολο έργο που καλούμαστε όλοι να επιτελέσουμε».

Στη συνέχεια ο Αρχηγός έδωσε τον λόγο σταμέλη της Μονάδας, τα οποία ανέφεραν ότι νιώθουν τιμή και υπερηφάνεια που υπηρετούν στη Μ.Μ.Α.Δ. και στην Αστυνομία γενικότερα. Δήλωσαν επίσης ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση στο καθήκον.

Διαβάστε επίσης: Η αποστολή της ΜΜΑΔ επέστρεψε από τον Έβρο

 
ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This