ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Συγκριτικό | Εθνική Φρουρά εναντίον Κατοχικών Δυνάμεων (Μέρος 2ο)

Θεόδωρος Νικολοβγένης

Published on 12/06/2021 at 08:46

Στο 2ο και τελευταίο μέρος της Σύγκρισης Δυνάμεων ΕΦ και Κατοχικού Στρατού, θα περάσουμε στο αεροπορικό και ναυτικό κομμάτι, καθώς και σε ορισμένους άλλους σημαντικούς παράγοντες.

Πριν προχωρήσουμε στο 2ο μέρος, θα πρέπει να αποκαταστήσουμε μια ανακρίβεια του 1ου.

Η 1η φωτογραφία των Leopard 2A4 που κυκλοφόρησε στη δημοσιότητα, ήταν η selfie “του σκοπού του όρχου”, πληροφορία που αλίευσε το isozygio.wordpress.com .

Η φωτογραφία του SigmaLive κυκλοφόρησε τις επόμενες ημέρες και μάλιστα απεικόνιζε άρματα από την τουρκική επιχείρηση στη Συρία. 

Διαβάστε επίσης: Συγκριτικό | Εθνική Φρουρά εναντίων Κατοχικών Δυνάμεων

Αεροπορικές Δυνάμεις:

Αντιαεροπορικά (Α/Α) Μέσα:

Οι Δ.Κ διαθέτουν: 

Τα Α/Α μέσα, είναι τα πυροβόλα και τα manpads της λίστας. Όχι δεν έχουμε κάνει λάθος. Αυτά είναι. Με ένα ερωτηματικό, σχετικά με το πόσα GAI-D01 ( αν έχει συμβεί αυτό) υπηρετούν στην Κύπρο. Η εικόνα όμως είναι αυτή. Η Α/Α άμυνα των Δ.Κ στηρίζεται αποκλειστικά σε πυροβόλα και Α/Α μικρού βεληνεκούς.

Διαβάστε την συνέχεια στον ιστοχώρο “Άμυνα και Γεωστρατηγική” 

*Οι απόψεις και/ή τα σχόλια που εκφράζονται στα άρθρα ανήκουν σε έκαστο συγγραφέα και δύναται να μην αποτελούν άποψη και/ή τοποθέτηση και/ή να υιοθετούνται ως έχουν από την εταιρεία και/ή τους διαχειριστές του ιστότοπου. Περισσότερα στους όρους χρήσης της ιστοσελίδας. 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This