ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΣΑΚ | Οδηγείται προς επίλυση το πρόβλημα του συνταξιοδοτικού – Ανακοίνωση
Defence Redefined
Published on 24/03/2021 at 17:21

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου, στην οποία ενημερώνει τα μέλη του ότι το πρόβλημα του συνταξιοδοτικού οδηγείται προς την επίλυση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Διαβάστε επίσης: Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου | “Επόμενος στόχος, η αναβάθμιση των κλιμάκων σε όλες τις βαθμίδες”

Συνάδελφοι,

Με πρωτοστάτη την ΠΑΣΥΔΥ και την ενεργό συμμετοχή και του ΣΑΚ

στην τελική ευθεία η ρύθμιση του Συνταξιοδοτικού

Όπως διαφαίνεται οι διαβουλεύσεις για ρύθμιση του χρονίζοντος θέματος του συνταξιοδοτικού βαίνουν κατ’ ευχήν.  Μετά από έντονες προσπάθειες που καταβλήθηκαν τους τελευταίους μήνες από τη νέα ηγεσία της ΠΑΣΥΔΥ, σε συνεννόηση και με τις Εκπαιδευτικές Οργανώσεις αλλά και την ενεργό συμμετοχή του Συνδέσμου μας το σοβαρό αυτό πρόβλημα οδηγείται προς επίλυση.

Ειδικότερα, με την πρόταση που αναμένεται να μας επιδοθεί την ερχόμενη Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021 από τον Υπουργό Οικονομικών όλοι οι συνάδελφοι που προσλήφθηκαν μετά τις 01.10.2011 θα ενταχθούν στο κυβερνητικό συνταξιοδοτικό σχέδιο, περιλαμβανομένων και των ειδικών αστυφυλάκων ενώ το δικαιούμενο εφάπαξ που θα καταβάλλεται σε όλους ανεξαίρετα τους συναδέλφους θα καταστεί αφορολόγητο.

Αδιαμφισβήτητα με την αναμενόμενη θετική κατάληξη στο θέμα του συνταξιοδοτικού δίνεται λύση σε ένα ζήτημα που μας απασχολεί για χρόνια, με πολύ ευεργετικά ωφελήματα για όλους τους συναδέλφους.

Οι πιο πάνω θετικές εξελίξεις, μαζί με τις συντονισμένες προσπάθειες που καταβάλλονται από τον Σύνδεσμο, με την ενεργό συμμετοχή και της ΠΑΣΥΔΥ για τη ρύθμιση του πρωταρχικού ζητήματος της μισθοδοτικής αναδιάρθρωσης όλων των θέσεων στην αστυνομία και η αναμενόμενη ολοκλήρωση το 2022 της συμφωνίας για εναρμόνιση του ωραρίου της Αστυνομίας με τα ισχύοντα στη Δημόσια Υπηρεσία, μαζί με την επίλυση σειράς άλλων επί μέρους ζητημάτων, επιβεβαιώνουν την αμετάθετη αποφασιστικότητα του Συνδέσμου να βρίσκεται διαρκώς δίπλα στα μέλη του, με στόχο την αποτελεσματική προώθηση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων τους.

Συνάδελφοι,

Μείνετε δίπλα στον ΣΑΚ και την ΠΑΣΥΔΥ ενωμένοι και αδιάσπαστοι και πυκνώστε ακόμα περισσότερο τις γραμμές της συνεργασίας μας.  Κλείστε τ’ αυτιά σας στις σειρήνες της διάσπασης και όσων επιμελώς επιχειρούν τον αποπροσανατολισμό σας για την εξυπηρέτηση προσωπικών φιλοδοξιών και σκοπών αλλότριων και ξένων προς τα συμφέροντά σας.

Μόνο έτσι θα μπορέσουμε μαζί να προστατεύσουμε τα συμφέροντα και δικαιώματά μας και να διεκδικήσουμε αποτελεσματικά τα δίκαια αιτήματα μας.

Διαβάστε επίσης: Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου | “Προσπάθεια αποσπασματικής και μη αντικειμενικής παρουσίασης των γεγονότων”

 

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This