ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΣΑΚΣ για προαγωγές Αξιωματικών | “Ευκαιρία για έγκαιρο προγραμματισμό μεταθέσεων”
Defence Redefined
Published on 19/05/2021 at 15:21

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Αξιωματικών του Κυπριακού Στρατού (ΣΑΚΣ), σχετικά με τις προαγωγές των Αξιωματικών, χαιρετίζοντας την αποφασιστικότητα και την θέληση του ΥΠΑΜ και του ΑΓΕΕΦ. 

Αναλυτικά: 

“Ο Σύνδεσμος Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού (ΣΑΚΣ), θα ήθελε να συγχαρεί τους συναδέλφους, που έχουν προαχθεί και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Οι φετινές προβλεπόμενες διαδικασίες, από τον Κανονισμό περί Αξκων των κρίσεων – αποστρατειών – προαγωγών, έγινε έγκαιρα, δίδοντας έτσι την ευκαιρία για έγκαιρο προγραμματισμό των μεταθέσεων και γενικά των δραστηριοτήτων της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ). 

Πιστεύουμε ότι, οι ενέργειες αυτές, σε συνδυασμό με την υπόσχεση που δόθηκε για αύξηση των θέσεων, εντός του τρέχοντος έτους, αποδεικνύουν την αποφασιστικότητα και την θέληση του κ. Υπουργού Άμυνας και του κ. ΑΓΕΕΦ για τη, σε βάθος, αναδιοργάνωση της ΕΦ, η οποία στηρίζεται στην εξύψωση του ηθικού και παροχής κινήτρων στους Αξκους, προχωρώντας στην άρση της στασιμότητας, που παρατηρείται εδώ και χρόνια στις προαγωγές και στην μη ανέλιξη τους.” 

Διαβάστε επίσης: ΣΑΚΣ για Αποστρατείες | “Αποκατάσταση της αδικίας των 10 χρόνων στασιμότητας στις προαγωγές”

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This