Προσφορά της Κύπρου τα νέα εστιατόρια και η αίθουσα ψυχαγωγίας της ΣΜΥ – VIDEO και Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 24/05/2022 at 12:17

Ο Υπουργός Άμυνας και ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς παρευρέθηκαν στα εγκαίνια των νέων εστιατορίων και αίθουσας ψυχαγωγίας της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, που αποτελούν προσφορά της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο Υπουργός Άμυνας κ. Χαράλαμπος Πετρίδης, ανέφερε στην ομιλία του πως είναι με ιδιαίτερη χαρά που παρίσταται στην εκδήλωση εγκαινίων των νέων εστιατορίων και της αίθουσας ψυχαγωγίας της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, έργο που αποτελεί προσφορά της Κυπριακής Δημοκρατίας προς την Ελλάδα, μια πράξη με ιδιαίτερο συμβολισμό. Συμπλήρωσε πως το Υπουργείο Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, νοιώθει ιδιαίτερη χαρά που συμβάλλει στην υλοποίηση του έργου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκφράσει την αμέριστη ευγνωμοσύνη του Κυπριακού Ελληνισμού προς την Ελλάδα, το μόνιμο και ανιδιοτελή συμπαραστάτη σε κάθε αγώνα μας.

Αναφερόμενος στον ρόλο της Σχολής και των υπαξιωματικών στο στράτευμα, ανέφερε πως η ΣΜΥ υπήρξε διαχρονικά, φυτώριο διάπλασης άριστων μαχητών σφυρηλατημένων στα ιδανικά του Ελληνισμού, πιστών στο καθήκον με περίσσεια αξιοπρέπεια και τιμή. Απευθυνόμενος προς τους νέους υπαξιωματικούς, τόνισε πως αποτελούν τους μικρούς ηγήτορες που θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή, θα στελεχώνουν τις μονάδες εκστρατείας και τα φυλάκια της προκεχωρημένης γραμμής αποτελώντας τους ανθρώπους που υπό την άμεση επίβλεψή τους θα μετουσιώνονται οι διαταγές σε έργα.

Δείτε το σχετικό VIDEO 

Διαβάστε επίσης: ΣΜΥ | Χειμερινή εκπαίδευση στον Όλυμπο – Εντυπωσιακές φωτογραφίες και VIDEO

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This