Πολωνία | Οθωμανική συναυλία με “Γενίτσαρους” στην έκθεση MSPO 2022 – VIDEO και Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 07/09/2022 at 17:42

Στην τελετή έναρξης της διεθνούς έκθεσης αμυντικού υλικού MSPO 2022 στην Πολωνία, πραγματοποιήθηκε συναυλία με Οθωμανικά εμβατήρια από “Γενίτσαρους”. Συγκεκριμένα, στην τελετή έναρξης συμμετείχανο Τούρκος υπουργός άμυνας Hulusi Akar, ο Πολωνός υπουργός άμυνας Mariusz Blaszczak, ο υπουργός Άμυνας της Ρουμανίας Vasile Dincu, ο υπουργός άμυνας της Ουγγαρίας Kristof Szalay Bobrovniczky καθώς και Υφυπουργοί και αξιωματούχοι από άλλες χώρες.

Διαβάστε επίσης: MSPO | Στρατιωτική έκθεση στην Πολωνία – Η Τουρκία ως “Lead Nation”

Μετά τις εναρκτήριες ομιλίες, δόθηκε συναυλία από την “Ένωση Γενιτσάρων” στον χώρο της έκθεσης. Τη συναυλία, την οποία παρακολούθησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Hulusi Akar, μαζί με τον Υπουργό Άμυνας της Πολωνίας Blaszczak και άλλους καλεσμένους. Οι δύο τους αργότερα έδωσαν συγχαρητήρια στην “Ένωση Γενιτσάρων” και επισκέφθηκαν τα περίπτερα των τουρκικών εταιρειών.

Η Τουρκία συμμετέχει στην έκθεση με 26 εταιρείες και θα έχει δγια δεύτερη φορά τον τίτλο του “lead nation”, της “κορυφαίας χώρας” της έκθεσης. Στην έκθεση θα συμμετέχουν επίσης και εταιρείες από 36 συνολικά χώρες, ενώ δεν συμμετέχουν εταιρείες από Ελλάδα και Κύπρο. Η Τουρκική παρουσία αναμένεται ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς υπάρχουν προοπτικές περαιτέρω αμυντικής συνεργασίας με την Πολωνία, η οποία έχει ήδη αγοράσει μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar TB2.

Διαβάστε επίσης: KARGI | Το νέο τουρκικό UAV με ερευνητή αντι-ραντάρ στην έκθεση MSPO στην Πολωνία

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This