ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πλάνα από την εκδήλωση #BeActive | Προσωπικό και στρατιώτες της 33ης Μ.Κ συμμετείχαν στην δράση – Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 17/10/2020 at 17:44

Με μια εξαιρετική εκδήλωση στην  33η Μοίρα Καταδρομών στην παρουσία του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη, έκλεισε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 η αυλαία της φετινής 6ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #ΒeActive 2020.

Στη  δράση με την ονομασία  «Functional Relays» συμμετείχαν οι στρατιώτες και το προσωπικό της 33ης Μ.Κ. Διοργανωτές ήταν ο ΚΟΑ και η διεύθυνση εκπαίδευσης της Εθνικής Φρουράς, με την καθοδήγηση των γυμναστών του προγράμματος  Άθληση στην Ε.Φ. / Σώματα Ασφαλείας.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ συγχάρηκε όλους όσους συμμετείχαν με επιτυχία στη δράση  #ΒeActive 2020, πράγμα το οποίο αποδεικνύει την άψογη δουλειά που επιτελείται από τους γυμναστές του τμήματος και του προγράμματος ΑΓΟ.  Ο κ. Μιχαηλίδης ευχαρίστησε επίσης τους αξιωματούχους των ΛΟΚ για τη φιλοξενία, τονίζοντας τους την άριστη και στενή  συνεργασία που υπάρχει μεταξύ ΚΟΑ και ΛΟΚ, η οποία θα ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο.

Με την ολοκλήρωση της δράσης #ΒeActive 2020, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ συνοδευόμενος από τον Διοικητή των ΛΟΚ Συνταγματάρχη Σολωμό Σολωμού και τον Διοικητή της 33ης Μ.Κ. Ταγματάρχη Κωνσταντίνο Χατζηκωστή, απότισε   φόρο τιμής στους πεσόντες ήρωες της 33ης Μ.Κ. καταθέτοντας στεφάνι στο Μνημείο που ανεγέρθηκε στο στρατόπεδο.

Διαβάστε επίσης: Επιχειρησιακές Δραστηριότητες Εθνικής Φρουράς | Φωτογραφίες

Δείτε τις εικόνες 

Δημοσιεύτηκε από Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού – KOA στις Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This