ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Παράταση μιας ημέρας για τη διενέργεια εργαστηριακού ελέγχου στο προσωπικό
Defence Redefined
Published on 17/11/2020 at 12:44

Το Υπουργείο Υγείας, ανακοίνωσε ότι, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος για διενέργεια μοριακής εξέτασης από εργαζόμενους που εξαιρούνται για μετακίνηση από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, αποφασίστηκε όπως δοθεί παράταση μιας ημέρας για τη διενέργεια του εργαστηριακού ελέγχου από τους εργαζόμενους, ενώ οι έλεγχοι για αρνητικό πιστοποιητικό PCR θα αρχίσουν από την Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020, στις 5 π.μ..

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα των δειγματοληψιών συνεχίζεται σήμερα από τα συμβαλλόμενα εργαστήρια σε όλες τις Επαρχίες. Το πρόγραμμα για τις αυριανές δειγματοληψίες θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

Υπενθυμίζουμε ότι, όσοι από το προσωπικό της Εθνικής Φρουράς (Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, ΣΥΟΠ και κληρωτοί στρατιώτες), δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν αποτελέσματα μοριακού ελέγχου, μέχρι την Πέμπτη 19/11 και πρέπει να μετακινηθούν από και προς την Λεμεσό και την Πάφο, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τις μονάδες τους για την επίλυση του προβλήματος.

*Φωτογραφία από: Cyprus Media

Διαβάστε επίσης: Διευκρινίσεις για το προσωπικό της Εθνικής Φρουράς που μετακινείται από και προς τις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This