MULTIMEDIA CORNER

MULTIMEDIA
CORNER

“Ο Αληθινός Λόγος” | Ξεκινάει σήμερα η εκπομπή “Εκκλησία και Ένοπλες Δυνάμεις Κύπρου”
Defence Redefined
Published on 15/12/2020 at 14:42

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, με όνομα “Ο Αληθινός Λόγος”, εγκαινιάζει σήμερα μια νέα εκπομπή με τίτλο “Εκκλησία και Ένοπλες Δυνάμεις Κύπρου”. 

Γενικός συντονιστής της εκπομπής θα είναι ο Διευθυντής Θρησκευτικού ΓΕΕΦ, Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Χριστοδούλου, και παραγωγός ο Θεολόγος Μάριος Κασσιανίδης. 

Η εκπομπή θα μεταδίδεται παγκύπρια, κάθε Τρίτη, μεταξύ 15:00 και 16:00 με επανάληψη κάθε Κυριακή στις ίδιες ώρες. Μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή από Λευκωσία στην συχνότητα 93.3, στην Λεμεσό και την Πάφο στην συχνότητα 101.1 και στην Λάρνακα, στην συχνότητα 90.5. 

Η νέα εκπομπή έχει σαν στόχο την ανάδειξη της σχέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων με την Εκκλησία. Θέμα συζήτησης θα είναι κοινωνικά θέματα, εθνικοθρησκευτικά ζητήματα και ότι άλλο απασχολεί τους νέους ανθρώπους.Η εκπομπή θα απευθύνεται σε όλο το προσωπικό της Εθνικής Φρουράς και της ΕΛΔΥΚ αλλά και στο ευρύτερο κοινό, όπου σε μεταγενέστερο στάδιο, θα μπορούν να συμμετέχουν ζωντανά στην εκπομπή. 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την διεύθυνση της εκπομπής, για τοποθετήσεις και απορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο [email protected] και στο Facebook: Ραδιοφωνικός Σταθμός “Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ”. 

Η πρώτη ζωντανή εκπομπή θα μεταδοθεί σήμερα και το πρώτο θέμα της εκπομπής θα είναι “Η Ιστορική αναδρομή της Θρησκευτικής Υπηρεσίας στις Ένοπλες Δυνάμεις της Κύπρου”. Στις επόμενες 3 εκπομπές θα συζητηθούν θέματα όπως η στρατιωτική θητεία, οι εξαρτήσεις και ο γάμος και οικογένεια. 

Διαβάστε επίσης: «Αμύνεσθαι Περί Πάτρης» | Η εκπομπή του κρατικού καναλιού γιορτάζει 20 χρόνια ζωής – VIDEO

 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Διαβάστε Περισσότερα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This