Ουκρανία | Η Γαλλία στέλνει περισσότερα αυτοκινούμενα πυροβόλα Caesar
Defence Redefined
Published on 24/09/2022 at 18:00

Περισσότερα αυτοκινούμενα πυροβόλα Caesar, θα αποστείλει το Παρίσι στο Κίεβο, σύμφωνα με τον Ουκρανό ΥΠΕΞ, Ντμίτρο Κουλέμπα. 

 «Στη συνάντησή μας, με την Γαλλίδα ομόλογο μου Κατρίν Κολονά, επικεντρωθήκαμε στο πώς να λογοδοτήσει η Ρωσία για τα εγκλήματά της και στη συμβολή της Γαλλίας στην ανοικοδόμηση των κατεστραμμένων από τον πόλεμο περιοχών της Ουκρανίας. Παρουσίασα το Σύμφωνο Ασφαλείας του Κιέβου. Εργαζόμαστε επίσης για προμήθειες νέων CAESAR στην Ουκρανία.

Νωρίτερα έγινε γνωστή από ουκρανικά ΜΜΕ, η μεταφορά 18 αυτοκινούμενων πυροβόλων στην Ουκρανία.  

Το νέο Caesar SPH 

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια Nexter, η νέα έκδοση του Caesar, του προσφέρει μια σειρά βελτιώσεων για το πλήρωμα, συμπεριλαμβανομένης θωρακισμένης καμπίνας, καθώς και ενός κινητήρα με περισσότερη ροπή, που συμπληρώνεται από ένα νέο αυτόματο κιβώτιο και ενισχυμένο πλαίσιο, τα οποία του επιτρέπουν επιχειρήσεις σε ακόμη πιο δύσκολες μορφολογικές συνθήκες.

Το νέο αυτοκινούμενο πυροβόλο Caesar 155 χιλ στο περίπτερο της Nexter στην Eurosatory 2022

Όπως έχουμε ξαναγράψει, το αυτοκινούμενο Caesar των 155 χιλ. αναπτύσσεται σε δύο παραλλαγές πλαισίου, 6×6 και 8×8. Είναι εξαιρετικά ευκίνητο και με μία μόνο δεξαμενή, που του επιτρέπει αυτονομία, λίγο πάνω από τα 600 χλμ με μέση ταχύτητα 50 χλμ α.ω. 

Διαβάστε περισσότερα για τα αυτοκινούμενα πυροβόλα Caesar πιο κάτω: 

Διαβάστε επίσης: Στο οπλοστάσιο της Δανίας το καλοκαίρι το Caesar 8×8 | VIDEO

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This