ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ορκωμοσίες Οπλιτών 2021 ΕΣΣΟ και ΣΥΟΠ γυναικών | Φωτογραφίες και VIDEO
superadmin
Published on 05/08/2021 at 21:31
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε 21 στρατόπεδα της Εθνικής Φρουράς (Ε.Φ) καθώς και σε άλλες εγκαταστάσεις, σε ολόκληρη την ελεύθερη επικράτεια της Κύπρου, οι τελετές ορκωμοσίας των Νεοσύλλεκτων Οπλιτών Θητείας της 2021 ΕΣΣΟ. 

Οι τελετές ορκωμοσίας, έγιναν χωρίς την παρουσία κοινού, κατ΄ εφαρμογή των σχετικών διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας, σε σχέση με τον COVID-19. Οι συγγενείς και φίλοι των οπλιτών, είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις τελετές, καθώς το Υπουργείο Άμυνας σε συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς, μετέδωσαν τις τελετές με τη μέθοδο του «live streaming», από 19 Στρατόπεδα. 

Μεταξύ αυτών ήταν και το ΚΕΝ Λεμεσού το οποίο βρίσκεται στο Στρατόπεδο “Λοχία Ευμενίου Παναγιώτου” και στο οποίο βρεθήκαμε σήμερα από νωρίς το πρωί, για να σας μεταδώσουμε την τελετή ορκωμοσίας μέσω της σελίδας μας στο Facebook

Στο ΚΕΝ Λεμεσού σήμερα πέραν των νεοσύλλεκτων οπλιτών έδωσαν την επίσημη τελετή διαβεβαίωσης και η 9η σειρά γυναικών ΣΥΟΠ η οποία ολοκλήρωσε με επιτυχία την εκπαίδευση της.

Δείτε στο link πιο κάτω περισσότερες φωτογραφίες από όλα τα Στρατόπεδα και εγκαταστάσεις της Ε.Φ στις οποίες πραγματοποιήθηκαν οι σημερινές τελετές.

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This