ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Ορκωμοσία Ανθυπολοχαγών τάξεως 2021 – 35 Κύπριοι ανάμεσα τους – Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 24/06/2021 at 15:33

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021, πραγματοποιήθηκε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, στη Βάρη Αττικής, η τελετή αποφοίτησης και ορκωμοσίας των νέων Ανθυπολοχαγών Τάξεως 2021 «Επίλαρχος Κωνσταντίνος Τζαβέλας», παρουσία της Αυτού Εξοχότητος της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η οποία και επέδωσε τα ξίφη στους ορκισθέντες.

Στην τελετή παρέστησαν ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης και ο Αρχηγός Π.Σ. Αντιστράτηγος Π.Σ. Στέφανος Κολοκούρης. Παρευρέθηκαν επίσης, εκπρόσωποι των κομμάτων, της Εκκλησίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και συγγενείς των νέων Ανθυπολοχαγών.

Συνολικά ορκίστηκαν 230 Ανθυπολοχαγοί, εκ των οποίων 189 από την Ελλάδα, 35 από την Κύπρο, 1 από την Αρμενία, 2 από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη, 1 από το Μαυροβούνιο και 2 από τη Μολδαβία.

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα | Τελετή Ορκωμοσίας τριών Νέων Αξιωματικών ΣΣΑΣ

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This