Οι Καταδρομείς έτρεξαν στη μνήμη του Παναγιώτη Γιαννιού στον Quantum Nicosia Marathon 2022
Defence Redefined
Published on 11/12/2022 at 13:17

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 11 Δεκεμβρίου στο κέντρο της Λευκωσίας ο φιλανθρωπικός αγώνας “Quantum Nicosia Marathon 2022”. Στη μεγάλη εκδήλωση μαραθώνιου αγώνα έλαβαν μέλος εκατοντάδες δρομείς σε διάφορες διαδρομές. 

Στελέχη, οπλίτες και έφεδροι των Δυνάμεων Καταδρομών έτρεξαν τον αγώνα δρόμου “Στέλιος Κυριακίδης” 7,7 μιλίων, στη μνήμη του αδικοχαμένου ΣΥΟΠ Καταδρομέα Παναγιώτη Γιαννιού που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος τον περασμένο Ιούνιο. 

Οι Καταδρομείς έτρεξαν ως οργανωμένο τμήμα με φανέλες και αριθμούς συμμετοχής που έφεραν το όνομα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΙΟΣ, τιμώντας τη μνήμη του αδικοχαμένου Καταδρομέα. Στο σημείο τερματισμού βρισκόταν ο πατέρας του Παναγιώτη Γιαννιού, Ιωάννης Γιαννιός, καθώς και ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης.

Οι Καταδρομείς απέδειξαν για ακόμα μια φορά το πνεύμα μονάδας και τον ισχυρό δεσμό που συνδέει όσους υπηρετούν και υπηρέτησαν στις Δυνάμεις Καταδρομών. Επιπλέον, έδειξαν έμπρακτα πως θα βρίσκονται πάντα δίπλα στην οικογένεια του αδικοχαμένου Παναγιώτη.

Διαβάστε επίσης: Ζωή μετά το θάνατο του δίνει ο Καταδρομέας Παναγιώτης Γιαννιός

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This