MULTIMEDIA CORNER

MULTIMEDIA
CORNER

Ξεσπάθωσε κατά των Τούρκων ο γιος του Νετανιάχου | “Ήρθατε από την Κεντρική Ασία και κάνατε γενοκτονία”
Defence Redefined
Published on 13/05/2021 at 15:00

Σε ανάρτηση του στο Twitter, ο ιός του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, Γιαΐρ Νετανιάχου, ξεσπάθωσε κατά των Τούρκων χρηστών των ΜΚΔ.

Συγκεκριμένα έγραψε ότι: Προς όλα τα τουρκικά bots (σ.σ διαδικτυακά ρομπότ) που με ακολουθούν – ένα γρήγορο μάθημα ιστορίας. Δεν είστε εγγενείς στην Ανατολία, ήρθατε από την Κεντρική Ασία και κάνατε γενοκτονία στον τοπικό ελληνικό χριστιανικό πληθυσμό. Η Κωνσταντινούπολη είναι στην πραγματικότητα Κωνσταντινούπολη και την καταλάβατε παράνομα. 

Κάνατε επίσης γενοκτονία στους Αρμένιους. Αυτή τη στιγμή κατέχεται παράνομα τη βόρεια Κύπρο, τη βόρεια Συρία και το Κουρδιστάν. Η χώρα σας κυβερνάται από έναν δικτάτορα που θέλει να καταλάβει και να καταπιέσει τον αραβικό κόσμο όπως στην εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιαΐρ Νετανιάχου, εξαπολύει φραστική επίθεση κατά της Τουρκίας. Τον Μάρτιο του 2019, Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου να «στρίψει το αυτί» του γιου του ως τιμωρία διότι αναφέρθηκε στην Πόλη, ως Κωνσταντινούπολη. 

Συγκεκριμένα ο Γιαΐρ Νετανιάχου, έγραψε τότε: «Θα του υπενθυμίσω (σ.σ του Ερντογάν) ότι η Instabul είναι στην πραγματικότητα μια πόλη που ονομάζεται Κωνσταντινούπολη! Η πρωτεύουσα της βυζαντινής αυτοκρατορίας και κέντρο του ορθόδοξου χριστιανισμού για περισσότερο από χίλια χρόνια πριν την τουρκική κατοχή! “

Διαβάστε επίσης: Ο “Σιδερένιος Θόλος” του Ισραήλ και η C-RAM προστασία σε Κύπρο – VIDEO

 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Διαβάστε Περισσότερα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This