ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ν. Παναγιωτόπουλος | “Ναυπήγηση νέων μονάδων σε Ελληνικά Ναυπηγεία”
Defence Redefined
Published on 19/01/2022 at 11:09

Λόγω των νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και της ευρύτερης προσπάθειας διάσωσης της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας, η διάσωση των ναυπηγείων έχει έρθει στο προσκήνιο. 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας  κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος δέχθηκε στο γραφείο του σήμερα, Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022, αντιπροσωπεία των συνδικαλιστικών παρατάξεων που εκπροσωπούν τους εργαζομένους στα «Ναυπηγεία Ελευσίνος», καθώς και εκπροσώπους των κομμάτων της αντιπολιτεύσεως και της  ΓΣΕΕ.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος  τόνισε  ότι έως τις 15 Φεβρουαρίου  το ΥΠΕΘΑ θα έχει διατυπώσει  τις   απόψεις  και τις παρατηρήσεις του επί του σχεδίου εξυγίανσης του Ναυπηγείου  προς το σκοπό της τελικής συναίνεσης σε αυτό, ώστε να προχωρήσει η σχετική διαδικασία. Επίσης επανέλαβε ότι υποστηρίζει την χορήγηση  εξάμηνης παράτασης  αναφορικά με την ολοκλήρωση του έργου που έχει ανατεθεί στα «Ναυπηγεία Ελευσίνος». Τέλος  τόνισε την  εκπεφρασμένη  βούληση της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για ναυπήγηση νέων μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού στην Ελλάδα.     

Πηγή: ΥΠΕΘΑ

Διαβάστε επίσης: Ναυπηγεία Ελευσίνας | Η επόμενη ημέρα μετά τη συμφωνία με τη Fincantieri

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This