ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Νεκρός ο δράστης που τραυμάτισε αστυνομικό με σκεπάρνι στην Απαισιά 

Defence Redefined
Published on 20/03/2020 at 17:36

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου νοσηλευόταν, άφησε την τελευταία του πνοή άνδρας αραβικής καταγωγής το βράδυ της Πέμπτης 19 Μαρτίου.  Ο αλλοδαπός άντρας δέχθηκε πυροβολισμό στα πόδια από αστυνομικό, αφότου τραυμάτισε με σκεπάρνι λοχία συνάδελφό του, κατά την προσπάθεια σύλληψης του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από καταγγελία εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου, το οποίο φέρεται να προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητα στο χωριό Απαισιά, δύο αστυνομικοί μετέβησαν στο χώρο διαμονής του.

Ο ύποπτος επιτέθηκε στον έναν αστυνομικό με σκεπάρνι τραυματίζοντας τον στο πρόσωπο, ενώ ο δεύτερος αστυνομικός, στην προσπάθεια του να αμυνθεί και να προστατεύσει τον τραυματία συνάδελφο του, έκανε χρήση του υπηρεσιακού του όπλου, πυροβολώντας τον ύποπτο στα πόδια.

Ο αλλοδαπός άντρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου εισήχθη στο χειρουργείο, ωστόσο υπέκυψε τελικά στα τραύματα του.

Στο νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκε και ο αστυνομικός, στον οποίο έγινε συρραφή τραυμάτων στο πρόσωπο και δεν διατρέχει οποιονδήποτε κίνδυνο.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το όλο περιστατικό διερευνώνται.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Διαβάστε Περισσότερα
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This