Νέος Διοικητής στη Διοίκηση Ειδικού Πολέμου
Defence Redefined
Published on 30/01/2023 at 14:13

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 και παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του Διοικητή της νεότευκτης Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ), από τον Αντιστράτηγο Γεώργιο Τσιτσικώστα στον Αντιστράτηγο Δημήτριο Χούπη.

Η τελετή έλαβε χώρα στο Στρατόπεδο «ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΣΙΓΑΝΤΕΣ» και παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης και ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Φασούλας ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτέραρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά.

Παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι του ΥΠΕΘΑ, της ΕΛ.ΑΣ και του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί, καθώς και εν αποστρατεία ανώτατοι Αξιωματικοί διατελέσαντες Διοικητές της ΔΕΔ και της ΔΔΕΕ.

Με πληροφορίες από: ΓΕΕΘΑ

Διαβάστε επίσης: POLARIS MRZR | Τα νέα οχήματα ειδικών αποστολών της ΔΕΠ – Φωτογραφίες

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This