Νέα σειρά Podcast με μοναδικά δώρα για εσάς
Defence Redefined
Published on 09/11/2022 at 15:38

Σύντομα μια νέα σεζόν podcast αρχίζει στην DEFENCE ReDEFiNED. Σε συνεργασία με την I_AM_MUSIC και τον ταλαντούχο DJ Yiannos προσφέρουμε μοναδικά δώρα για να ακούς τις εκπομπές και την ΜΟΥΣΙΚΗ που σου αρέσει, όπως σου αρμόζει.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, ακολουθήστε τα πιο κάτω απλά βήματα:

Κάντε Like στη σελίδα της DEFENCE ReDEFiNED (click εδώ)

Κάντε Like στη σελίδα του DJ Yiannos (click εδώ)

Tag ένα φίλο/φίλη

🆘 ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ 👇

*Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 09 Νοεμβρίου 2022 μέχρι και τις 22 Νοεμβρίου 2022 (στις 00:00).

*Οι τυχεροί του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν επίσημα στη σελίδα της DEFENCE ReDEFiNED στο Facebook στις 23/11/2022.

*Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για μόνιμους κατοίκους Κύπρου για τις υπηρεσίες DJ (vouchers) και για τους κατοίκους Κύπρου και Ελλάδας όσον αφορά τα ακουστικά.

*Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα δωροκουπόνι (voucher) αξίας 200 € έκαστο και ένας τυχερός ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά MARSHALL Major IV. Σημειώνεται ότι τα έξοδα αποστολής των ακουστικών MARSHALL Major IV στην Ελλάδα καλύπτουν απλή αποστολή μόνο σε περιοχές εθνικής κάλυψης της ταχυδρομικής υπηρεσίας. Η DEFENCE ReDEFiNED και οι συνεργάτες της δεν ευθύνονται για τυχόν καθυστερήσεις και/ή ζημιές και/ή απώλεια των ακουστικών που δύναται να προκύψει κατά την διάρκεια της διαδικασίας παράδοσης στην Ελλάδα. Σε περίπτωση που ο νικητής βρίσκεται εντός Κύπρου οφείλει να παραστεί ο ίδιος αυτοπροσώπως στα γραφεία της εταιρείας για παραλαβή του δώρου.

*Τα δώρα δεν μπορούν να εξαργυρωθούν με χρήματα ή με άλλο προϊόν τις ίδιας αξίας.

*Τα δωροκουπόνια έχουν διάρκεια 6-μηνών και εξαργυρώνονται αποκλειστικά κατόπιν συνεννόησης με τον Dj Yiannos (τύπος event- χώρος διεξαγωγής-ημερομηνία κλπ). Η DEFENCE ReDEFiNED και οι συνεργάτες της δεν φέρουν καμία ευθύνη για την διευθέτηση εξαργύρωσης των δωροκουπονιών μεταξύ των νικητών και της I-AM-MUSIC / Dj Yiannos.

*Με την αποδοχή των ανωτέρω όρων οι συμμετέχοντες δίνουν τη ρητή συγκατάθεση τους για χρησιμοποίηση του προφίλ που διατηρούν στο Facebook (ισχύει μόνο στην περίπτωση των νικητών) από τους διοργανωτές του διαγωνισμού για σκοπούς προβολής και/ή προώθησης του διαγωνισμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε περισσότερα: 28η Οκτωβρίου | Όταν οι Σουηδοί “μεταλλάδες” Sabaton εξυμνούσαν τους αγώνες των Ελλήνων – VIDEO

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This