ΛΟΚ | Νυχτερινές βολές εφέδρων καταδρομέων – Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 16/04/2022 at 15:49

Το ΓΕΕΦ δημοσιοποίησε φωτογραφικό υλικο από εκπαιδευτικές δραστηριότητες των εφέδρων καταδρομέων κατά τις οποίες πραγματοποιήθηκαν νυχτερινές βολές με τυφέκια Tavor. 

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη παρουσίαση εφέδρων των Μονάδων της Διοίκησης Καταδρομών κατά τη διάρκεια της οποίας εκτελέστηκαν νυχτερινές βολές τυφεκίων διαφόρων τύπων.   

Η συγκεκριμένη δραστηριότητα αποτελεί μέρος της επιχειρησιακής εκπαιδεύσεως των εφέδρων καταδρομών και συμβάλει στην διατήρηση του υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης και ετοιμότητας των Μονάδων τους.

Από τις φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν διακρίνεται η σοβαρή επένδυση αρκετών εφέδρων στα ατομικά υλικά τους καθώς πολλοί φέρουν εξαρτήσεις τύπου φορέα πλακών τις οποίες προμηθεύονται με δικά τους έξοδα. Οι βολές πραγματοποιήθηκαν με τα σκοπευτικά που είναι ενσωματωμένα στα τυφέκια Tavor Χ95 που φέρουν οι έφεδροι ενώ η δραστηριότητα η οποία αφορά βολές από κοντινές αποστάσεις σε πολλαπλούς στόχους έλαβε χώρα στο νέο πεδίο βολής της 33ης Μοίρας Καταδρομών.

Με πληροφορίες από: ΓΕΕΦ

Διαβάστε επίσης: ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2022 | Διακρίσεις για τα περίπολα μάχης του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This