ΛΟΚ | Απονομή Πράσινου Μπερέ στους νεοσύλλεκτους Καταδρομείς – Εντυπωσιακές Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 02/12/2022 at 14:26

Η απονομή του τιμημένου πράσινου μπερέ σηματοδοτεί την επιτυχή ολοκλήρωση της βασικής εκπαίδευσης από τους νέους καταδρομείς, ώστε να προχωρήσουν στην μετέπειτα εκπαίδευση και τις μεγάλες ασκήσεις. Αποτελεί το επιστέγασμα μιας επίπονης και σκληρής διαδικασίας και οι νέοι Λοκατζήδες εισέρχονται επισήμως στην οικογένεια των Καταδρομών.

Την Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ» στο Σταυροβούνι, η τελετή απονομής του πράσινου μπερέ στους νέους καταδρομείς της 2022 ΕΣΣΟ, οι οποίοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία την εκπαίδευση του Βασικού Σχολείου Καταδρομών. Στην τελετή παρευρέθηκαν οι οικογένειες των νέων καταδρομέων, ο Υπουργός Άμυνας, κ. Χαράλαμπος Πετρίδης, ο Υπαρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Λουκάς Χατζήμιχαηλ και αντιπροσωπεία στελεχών. 

Η επίδειξη των νεοσύλλεκτων καταδρομέων στην τελετή απονομής, περιελάμβανε αντικείμενα ορεινού αγώνα με αναρρίχηση και καταρρίχηση από τον πύργο, διέλευση στίβου μάχης, γυμναστικές ασκήσεις, επίδειξη πολεμικών τεχνών καθώς και επίδειξη τακτικών περιπόλου μάχης.

Διαβάστε επίσης: ΛΟΚ | Βράβευση Ελεύθερων Σκοπευτών και Περιπόλου Μάχης στην ΤΑΜΣ ΙΡΙΣ 2022 – Φωτογραφίες

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This