Ληστεία στην Αργυρούπολη | Συνταγματάρχης ο ληστής με τη χειροβομβίδα
Defence Redefined
Published on 06/12/2022 at 10:24

Συνταγματάρχης εν ενεργεία είναι ο άνδρας με τη χειροβομβίδα που συνελήφθη το πρωί Δευτέρας έπειτα από ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας της Αργυρούπολης.

Ο 53χρονος, μετά από κινητοποίηση της ΕΛΑΣ συνελήφθη στη Δάφνη, από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την χαρτογράφηση της δράσης αυτού, ο οποίος πραγματοποίησε τη ληστεία κραδαίνοντας μία χειροβομβίδα.

Όπως έχει προκύψει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο 53χρονος φέρεται να εμπλέκεται και σε άλλες ληστείες τραπεζών στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, της Δάφνης και του Παλαιού Φαλήρου.

Ο άνδρας, ο οποίος υπηρετεί σε στρατόπεδο της Αττικής, όταν βρέθηκε ενώπιον των αστυνομικών, προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πράξεις του υποστηρίζοντας ότι ωθήθηκε στην παρανομία λόγω χρεών που φέρεται να έχει σε τοκογλύφους.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης εισέβαλε στις 9:40 στο υποκατάστημα της τράπεζας, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδό Γερουλάνου και 3ης Σεπτεμβρίου, και με την απειλή χειροβομβίδας ακινητοποίησε τους υπαλλήλους.

Στη συνέχεια, αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό από ταμείο και τράπηκε σε φυγή.

Με πληροφορίες από: Καθημερινή

Διαβάστε επίσης: Europol | Εξάρθρωση “σούπερ καρτέλ” κοκαΐνης με κατάσχεση 30 τόνων

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This