ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Κυπριακή Αποστολή | Επιστροφή στην Κύπρο – Θερμές Ευχαριστίες
Defence Redefined
Published on 13/08/2021 at 14:04

Μετά από μία εβδομάδα καθημερινών επιχειρήσεων σε πολύ δύσβατα εδάφη κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, η Κυπριακή αποστολή αφίχθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας με στρατιωτικό αεροσκάφος C-130. Την Κυπριακή αποστολή καλωσόρισαν οι Υπουργοί Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, κα. Στέφη Δράκου, και Εσωτερικών, κ. Νίκος Νουρής, καθώς επίσης και οι Ηγεσίες Αστυνομίας, Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και Πολιτικής Άμυνας.

 

Είχε, μάλιστα, προηγηθεί η επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη, με το Βοηθό Διευθυντή Διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κ. Δημήτρη Κατσίφλη, επικεφαλής της αποστολής στην Ελλάδα, καθώς και με τον επικεφαλής της αποστολής της Πολιτικής Άμυνας, κ. Χρυσήλιο Χρυσηλίου, όπου ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη συνδρομή τους στην κατάσβεση των πυρκαγιών.

Τέλος, τις θερμές ευχαριστίες για τη βοήθεια της,  καθώς επίσης και ευχές για τη γρήγορη ανάρρωση του τραυματισμένου μέλους της, έλαβε, επίσης, η Κυπριακή αποστολή στο Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων από τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Νίκο Χαρδαλιά εκ μέρους του Ελληνικού Κράτους.

Πηγή: Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου

Διαβάστε επίσης: Πυρκαγιές Ελλάδα | Η Κυπριακή Αποστολή και οι Τελευταίες Εξελίξεις

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This