ΚΣΕΔ | Επίσκεψη νέου ακόλουθου άμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
Defence Redefined
Published on 29/04/2022 at 18:20

Την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022, πραγματοποίησε ενημερωτική επίσκεψη στο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης ο νέος Στρατιωτικός Ακόλουθος Άμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο Staff Brigadier General Jassim Shurafa.

O Ακόλουθος Άμυνας ενημερώθηκε από τον Διοικητή και το Επιτελείο του ΚΣΕΔ για τον τρόπο Οργάνωσης και Λειτουργίας του Κέντρου, καθώς και για το ρόλο του στην ευρύτερη περιοχή της νοτιανατολικης Μεσογείου. Παραλληλα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη του επιπέδου συνεργασίας των δύο χωρών στον τομέα της Ε-Δ.

Η επίσκεψη έλαβε χώρα λίγες μέρες μετά το Σεμινάριο με θέμα ο σεμινάριο “Role of the EU Cyber Ecosystem in the Global Cyber Security Stability” που διοργανώθηκε στο Συντονιστικό Κέντρο “ΖΗΝΩΝ” του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας – Διάσωσης (ΚΣΕΔ). Το σεμινάριο συνδιοργάνωσαν το Υπουργείο Άμυνας, η Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας και το European Security and Defence College. Στο σεμινάριο έλαβαν μέρος 52 συμμετέχοντες από 11 κράτη της Ευρώπης, της Βορείου Αφρικής και του Κόλπου.

Διαβάστε επίσης: Συντονισμός δράσεων του ΥΠΑΜ με χώρες της ΕΕ, Β. Αφρικής & του Κόλπου στην κυβερνοασφάλεια

NEWSLETTER SUBSCRIPTION

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This