ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Κιλιτσντάρογλου | Ο Ερντογάν έπρεπε να ενεργήσει με μυστικότητα στο Βόρειο Ιράκ όπως ο Ετζεβίτ στην Κύπρο
Defence Redefined
Published on 16/02/2021 at 16:41

Όπως Ετζεβίτ εισέβαλε στην Κύπρο με πάσα μυστικότητα, έτσι και ο Ερντογάν έπρεπε να σώσει τους 13 Τούρκους στο Βόρειο Ιράκ, ανέφερε ο ηγέτης της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, κατηγορώντας τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν ότι δεν κατάφερε να διαχειριστεί το ζήτημα της εκτέλεσης των Τούρκων πολιτών. 

“Ο μακαρίτης ο Ετζεβίτ όταν έκανε την απόβαση στην Κύπρο δεν το είπε καν στην γυναίκα του. Έτσι διοικείται ένα κράτος. Αυτοί όχι κράτος δεν μπορούν να διοικήσουν, ούτε χωριό δεν μπορούν να διοικήσουν”, είπε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, κατηγορώντας την τουρκική Κυβέρνηση ότι κινείται «με νταούλια και ζουρνάδες» διατυμπανίζοντας κάθε της κίνηση. 

Σύμφωνα με τον ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπεύθυνος για την εκτέλεση των 13 Τούρκων πολιτών είναι ο ίδιος ο Ταγίπ Ερντογάν επειδή δεν κατάφερε να τους σώσει εδώ και έξι χρόνια από τα χέρια του ΡΚΚ. “Καίγονται τα σωθικά μας. Ποιος είναι υπεύθυνος για την αποτυχία της επιχείρησης; Ο Ταγίπ Ερντογάν είναι υπεύθυνος για τους 13 νεκρούς ήρωές μας”, ανέφερε.

Διαβάστε επίσης: Η Αγκυρα ανακοίνωσε ότι αντάρτες του PKK εκτέλεσαν 13 Τούρκους

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This