ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Κανένα κρούσμα κορωνοϊού στην Αστυνομία Πάφου μετά από μαζικά τεστ
Defence Redefined
Published on 07/05/2021 at 11:21

Σε δειγματοληψία με την μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) υποβλήθηκαν χθες Πέμπτη 84 μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και της πυροσβεστικής υπηρεσίας, χωρίς τον εντοπισμό κρούσματος, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Ιωάννου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως  84 μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, εκ των οποίων 55 μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, 3 μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, 4 μέλη της ΚΥΠ, 4 μέλη της ΥΚΑΝ  Κλιμακίου Πάφου, 1 μέλος της Υπηρεσίας Θήρας που εργάζεται στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου και 17 μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας ήταν αρνητικά στα  rapid test που διενεργήθηκαν σήμερα στην Αστυνομία Πάφου  στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας κατά της εξάπλωσης του ιού COVID-19 και στοχεύοντας στην προστασία της υγείας του προσωπικού της Αστυνομίας, αλλά και τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Ο έλεγχος των μελών της Δύναμης με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου έχει προγραμματιστεί σε παγκύπρια βάση και σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, πρόσθεσε.

Τα rapid test, είπε, διενεργούνται από κινητή μονάδα που λειτουργεί στην Τροχαία Πάφου. Στόχος μας, δήλωσε ο κ. Ιωάννου, είναι  η συμμόρφωση με τα πρωτόκολλα υγιεινής με σκοπό να διασφαλιστεί η υγεία των μελών  της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, ώστε να μπορούν να επιτελούν τα καθήκοντά τους και να εξυπηρετούν το κοινό με περισσότερη ασφάλεια και υγεία. 

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου χαρακτήρισε υψίστης σημασίας την υγεία των αστυνομικών, σημειώνοντας πως όσο πιο σύντομα εντοπίζονται τα θετικά κρούσματα τόσο πιο πολύ ενεργεί αυτό θετικά στην πρόληψη, κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: Πενήντα τέσσερα νέα μέλη της Αστυνομίας έτοιμα να προσφέρουν στην κοινωνία

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This