ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

Η UVision παρουσιάζει στην DEFEA τις προηγμένες δυνατότητες των αιωρούμενων πυρομαχικών Hero-120 και Hero-400EC – Φωτογραφίες
Defence Redefined
Published on 09/07/2021 at 11:22

Η Uvision καινοτόμος εταιρεία στα συστήματα αιωρούμενων (περιφερόμενων) πυρομαχικών (Loitering Munitions Systems) θα παρουσιάσει τα αιωρούμενα πυρομαχικά Hero-120 και Hero-400EC τα οποία αποτελούν μια λύση για την αντιμετώπιση των αρμάτων μάχης.

Τα συστήματα Hero σύμφωνα με την εταιρεία παρέχουν μια ακριβή, αποτελεσματική και εξαιρετικά θανατηφόρα επιλογή κατά θωρακισμένων στόχων.

Τόσο το Hero-120 όσο και το Hero-400EC μπορούν να φέρουν κεφαλές πολλαπλών ρόλων για εκτεταμένη καταστροφικότητα σε ένα ευρύ φάσμα στόχων, αφού διαθέτουν επιθετικές δυνατότητες από οποιαδήποτε κατεύθυνση και γωνία, συμπεριλαμβανομένης της κατακόρυφης επίθεσης (top attack). 

Διαβάστε επίσης: Έξυπνα Πυρομαχικά | Το “BONUS” του πυροβολικού – Μια εξαιρετική επιλογή για το Κυπριακό Θέατρο Επιχειρήσεων;

Με μακρά ακτίνα δράσης, χαμηλή ακουστική, οπτική και θερμική υπογραφή, τα συστήματα μπορούν να εντοπίσουν, να παρακολουθούν και να εμπλέξουν στατικούς και κινούμενους στόχους με ακρίβεια. Η δυνατότητα εκτόξευσης αιωρούμενων πυρομαχικών από έναν τηλεχειριζόμενο πολλαπλό εκτοξευτή παρέχει αποτελεσματική ανάπτυξη των συστημάτων Hero από μια ποικιλία πλατφορμών τόσο σε αέρα, ξηρά και θάλασσα μακριά από τις εχθρικές γραμμές.  

Η οικογένεια πυρομαχικών HERO αποτελείται από τα: 

HERO-30

Το αιωρούμενο πυρομαχικό Hero-30 ενσωματώνει προηγμένες δυνατότητες που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την προσβολή στόχων με υψηλή ακρίβεια, παρακολούθηση και κλείδωμα στόχου, ματαίωση της αποστολής προ της εμπλοκής και αλλαγή στόχου ή εκ νέου προσπάθεια εμπλοκής του αρχικού στόχου.

Οι ευέλικτες διαμορφώσεις του Hero-30 (φορητό, τοποθετημένο επί οχήματος ή στατικό) το καθιστούν ιδανικά κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα επιχειρησιακών σεναρίων.

HERO-120

Το Hero-120 είναι ένα έξυπνο σύστημα αιωρούμενων πυρομαχικών με αεροδυναμική δομή η οποία του επιτρέπει να πραγματοποιεί εντυπωσιακές επιθέσεις υψηλής ακρίβειας εναντίον θωρακισμένων στόχων, συμπεριλαμβανομένων αρμάτων μάχης, θωρακισμένων οχημάτων, οχυρώσεων σκυροδέματος και άλλων στόχων σε αστικές περιοχές. 

HERO-400EC 

Το Hero-400EC διαθέτει μεταξύ άλλων πολεμική κεφαλή πολλαπλών χρήσεων, συμπεριλαμβανομένης κεφαλής για την διάτρηση σκυροδέματος, αντιαρματική κεφαλή και κεφαλή για χρήση κατά του προσωπικού. Η διάρκεια λειτουργίας του ανέρχεται στις 2 ώρες. 

Λόγω της ευελιξίας του, το Hero-400EC παρέχει μια προηγμένη δυνατότητα ματαίωσης αποστολής κατά την διάρκεια της πτήσης του, η οποία του επιτρέπει την αυτόματη επανέναρξη σε άλλη λειτουργία, εκ νέου εμπλοκή ή επιστροφή στην περιοχή ανάκτησης χρησιμοποιώντας αλεξίπτωτο.

Διαβάστε επίσης: Αρμενία | Σε διαδικασία αξιολόγησης τα αιωρούμενα πυρομαχικά – VIDEO

Πέραν των αιωρούμενων πυρομαχικών της οικογένειας HERO η Uvision παρέχει ένα σύστημα εκπαίδευσης και προσομοίωσης των συστημάτων με σκοπό την ρεαλιστική εικονική εκπαίδευση

Ο προσομοιωτής HERO διαθέτει τρεις διαμορφώσεις (αίθουσα διδασκαλίας, φορητός ή ενσωματωμένος  στη λειτουργική μονάδα ελέγχου) για παροχή υψηλού επιπέδου ευελιξίας στην εκπαίδευση. 

Η οικογένεια συστημάτων HERO σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία παρέχει δυνατότητες επίθεσης υψηλής ακρίβειας, βάσει μοναδικών αεροδυναμικών διαμορφώσεων. Τα αιωρούμενα πυρομαχικά HERO ενσωματώνουν προηγμένες λειτουργίες και αλγόριθμους πλοήγησης, με ενσωματωμένους σταθμούς C4I ικανοποιώντας έτσι τις απαιτήσεις των σημερινών προκλήσεων στο πεδίο της μάχης για μάχη σε σύνθετα και δυναμικά μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα. 

Διαβάστε επίσης: Zala Lancet | Η “αερομεταφερόμενη νάρκη” κατά UAVs – Βίντεο με απεικόνιση εναντίον Bayraktar

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This