ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

Η IAI επιλέγει την υβριδική τεχνολογία της ελληνικής Intracom Defence
Defence Redefined
Published on 02/07/2020 at 09:55

Η ελληνική εταιρεία αμυντικής τεχνολογίας, Intracom Defence (IDE) υπέγραψε σύμβαση με την Israel Aerospace Industries (IAI) για την προμήθεια ενός προσαρμοσμένου Υβριδικού Συστήματος Παροχής Ενέργειας, με βάση την τεχνολογία Hybrid Electric Power Systems (HEPS®).

Η IAI επέλεξε την τεχνολογία HEPS® του IDE για ενσωμάτωση στα Συστήματά τους, λόγω των λειτουργικών πλεονεκτημάτων που σχετίζονται με την αυτονομία ισχύος, την αποδοτικότητα και την ασφάλεια.

Με το αρχικό συμβόλαιο ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ, η IDE, θα ξεκινήσει τις παραδόσεις εντός του 2020. 

Ο Δρ Γιώργος Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος της IDE, δήλωσε: «Η απόφαση της IAI να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία Hybrid Power στα Συστήματά τους ανταμείβει για άλλη μια φορά τις συνεχείς επενδύσεις και δραστηριότητες R&D (Research and development) στον αμυντικό τομέα. Θεωρούμε ότι αυτή είναι η αρχή μιας επιτυχημένης συνεργασίας με την IAI. Αυτή η εξέλιξη, καθώς και η πρόσφατη επιλογή των προτάσεων της IDE για το μη επανδρωμένο εναέριο όχημα και οι επικοινωνίες με κεντρικό δίκτυο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αποτελούν κορυφαία σημεία της αριστείας της εταιρείας στην ενσωμάτωση της τεχνολογικής καινοτομίας και των τεχνολογιών αιχμής στις αμυντικές εφαρμογές. Συνεχίζουμε τη μακροχρόνια προσπάθειά μας εξάγοντας προηγμένα συστήματα, συμβάλλοντας επίσης με αυτόν τον τρόπο στην οικονομία της χώρας μας”.

Διαβάστε επίσης: Δωρεά 50 αναπνευστήρων από τον όμιλο Intracom στο ΕΣΥ

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This