ΑΜΥΝΑ

ΑΜΥΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η DEFEA καθιστά την Ελλάδα επίκεντρο ενημέρωση επί των εξελίξεων στην αμυντική τεχνολογία
Defence Redefined
Published on 15/11/2021 at 15:44

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού  Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ) κ. Αναστάσιο Ροζολή, τον πρόεδρο της ROTA A.E. κ Γεώργιο Τσαούσογλου, και τον Διευθυντή Οργάνωσης της Έκθεσης DEFEA κ. Βασίλη Μπάρκα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα αποτιμήθηκε η διεξαγωγή της Διεθνούς Έκθεσης Άμυνας και Ασφάλειας DEFEA 2021 που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΥΠΕΘΑ στην Αθήνα τον Ιούλιο 2021, ενώ οι διοργανωτές της εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την σημαντική συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στην απόλυτη επιτυχία της.

Επίσης συζητήθηκε η μελλοντική συνεργασία ΓΕΕΘΑ, ΣΕΚΠΥ, ROTA A.E. και DEFEA με σκοπό την καθιέρωση της Έκθεσης ως πόλου έλξης εταιριών αμυντικού υλικού και χωρών, δίνοντας την δυνατότητα στην Ελλάδα να καταστεί επίκεντρο ενημέρωσης τους επί των πλέον πρόσφατων εξελίξεων σε συστήματα και τεχνολογίες αιχμής στον τομέα της άμυνας και της ασφάλειας.

Πηγή: ΓΕΕΘΑ

Διαβάστε επίσης: DEFEA 2021 – Theon Sensors | Οι διόπτρες “ARGUS” και “PANOPTES” στην Εθνική Φρουρά και το μέλλον στα όργανα νυχτερινής όρασης

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

ΣΧΟΛΙΑ
[gs-fb-comments]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Pin It on Pinterest

Share This